KOŠARKA

KK MEĐIMURJE Juniori Međimurja bez poraza na vrhu Lige Sjever U19

Juniorska ekipa Međimurja u proteklih tjedan dana napravila je veliki korak prema osvajanju prvog mjesta u Ligi Sjever U19 i odlasku na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske, među 16 najboljih hrvatskih klubova

Najprije su još jednom dobili izravnog konkurenta Virku iz Virovitice koja u svojim redovima ima dva perspektivna igrača iznad 2 metra visine. Bila je to odlična utakmica naših juniora koji su zabilježili pobjedu 76-62. Bila je to izvrsna momčadska utakmica našeg sastava u kojoj su svi igrači dali svoj doprinos da se na vrijeme slomi otpor dobrih Virovitičana i da se mirno dočeka završnica utakmice.

Za Međimurje su igrali: Šarić 12, Hren 17, Tomašić 1, F. Kranjčec 13, Mikulić 6, Zaspan 6, Maček -, Balent 8, Šoltić -, Dakić 10 i Zember 3.

U nedjelju pak je na rasporedu bilo gostovanje u zaostaloj utakmici kod Vedija u Bjelovaru. Iako smo u ovoj utakmici bili izraziti favorit, domaćin se nije samo tako predao, ali na kraju je zabilježena još jedna uvjerljiva pobjeda, peta u nizu 70-85.

Najefikasniji u redovima Međimurja bili su: Hren 27, F. Kranjčec 20 i Mikulić s 15 poena. Lijepe trice prve u juniorskoj konkurenciji zabili su Šoltić i Maček. 

Nakon pet odigranih utakmica Međimurje je solo na vrhu tablice s 5 pobjeda i odličnim izgledima da se osvoji 1. mjesto regije Sjever i nakon toga čeka rasplet prvenstva u regijama Centar i Jug i protivnike u poluzavršnici PH.
Što se tiče ostalih naših ekipa mlađih uzrasta najbolje stoje pretkadeti U15 koji su vrlo blizu osvajanja 2. mjesta u svojem uzrastu Lige regije sjever. Do prve pobjede došla je u istom natjecanju i kadetska ekipa U17 i nadamo se da će do kraja prvenstva pobjeći sa začelja tablice.

Ekipa dječaka Međimurja U13, nažalost nakon dva uzastopna poraza više nije u igri za državnu poluzavršnicu. Ekipa U11 bori se i dalje za ulazak na turnirsku završnicu regije Sjever.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije