Odbojka: Juniori Centrometala najmanje treći u regiji

Odbojkaška juniorska momčad OKM Centrometal nastupila je na završnom turniru kvalifikacija za državno prvenstvo kojem je međimurski klub bio domaćin u Nedelišću. Iako momčad nije bila kompletna osvojila je drugo mjesto čime i nadalje zadržava šanse za plasman na DP.

Kako nije bilo maturanta Luke Hranilovića, na mjestu korektora zaigrao je tehničar Marko David, dok je na mjestu tehničara zaigrao mladi Karlo Novak. Kao srednjaci igrali su Danijel Kopačević i Ivan Novak, primači Karlo Kocijan i Deni Vuk, dok je libero bio Domagoj Košir. Još su nastupili Vanja Marciuš i Vedran David. Momčad je vodio Jadranko Kirić.

U prvom susretu poveli su u prvom setu protiv Zagreba čak sa pet poena razlike, ali gosti su uspjeli preokrenuti i osvojiti set. U drugom setu preokret pak su napravili Međimurci te poravnali na 1:1. Ipak više od toga nije išlo, Zagreb je vodio cijeli treći set i rutinirano ga priveo kraju.

U drugom susretu Centrometal je zaigrao još mnogo bolje, te uvjerljivo slavio protiv Siska sa 3:0. Naime turnir se igrao svaki sa svakim u obvezna tri seta do 25. poena. U preostalom susretu MOK Zagreb je opet slavio sa 2:1, iako su Sišćani poveli sa 1:0 u setovima.

Time se MOK Zagreb plasirao na državno prvenstvo, dok će HAOK Mladost i OKM Centrometal igrati za preostalo mjesto na DP. Zbog školskih obveza i DP za kadete koje se igra narednog tjedna ta će se utakmica igrati u ponedjeljak, 18. lipnja 2012. u Zagrebu. Kadetsko prvenstvo održat će se u Osijeku od 15. do 17. lipnja, a nastupit će i črečanska momčad.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije