streličarstvo

STRELIČARI KATARINE ZRINSKI Na turniru u Sisku osvojili sedam medalja

Slijede intenzivni treninzi i pripreme za nadolazeća Prvenstva Hrvatske u svim kategorijama

Streličarski klub Sisak bio je domaćin za oko 100 streličara iz cijele Hrvatske na dvoranskom turniru Sisačka zima na kojem je nastupilo i 10 streličara iz Katarine Zrinski Čakovec a osvojili su 7 medalja.

U stilu Tradicionalni luk među djevojčicama do 14 godina na svom prvom turniru jako dobro pucala je Ela Miljan osvojivši srebrnu medalju a također u prvom nastupu na turniru dobro je pucala i Tina Kocijan i osvojila brončanu medalju. U kategoriji kadetkinja Sara Kelemenić je pucala jako koncentrirano i na kraju je malo falilo za zlato, tako da na kraju Sara osvaja drugo mjesto i srebrnu medalju a ostvarila je i normu za nastup na državnom prvenstvu. Među kadetima također dobro pucao je Teo Vičentijević osvojivši zlatnu medalju i pri tome također ostvario normu za nastup na državnom prvenstvu.

U stilu Dugi luk među juniorkama Lea Paska osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju , dok je među seniorima Jan Miljan osvojio brončanu medalju.  U stilu Olimpijski luk među kadetkinjama Tena Mikolaj zauzela je 7. mjesto. U konkurenciji seniora Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju, Tihomir Miljan je uz jedan peh zauzeo 4. mjesto , dok je Ian Paska zauzeo 11. mjesto. Slijede intenzivni treninzi i pripreme za nadolazeća Prvenstva Hrvatske u svim kategorijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije