posjet za pamćenje

NK SLOGA Mladi nogometaši gosti Dinama u Zagrebu

Dobra suradnja između GNK „Dinamo“ Zagreb i NŠ „Sloga“ Čakovec rezultirala je gostovanjem mladih nogometaša Sloge Čakovec u Zagrebu

U nedjelju 18. veljače, tri generacije mladih igrača Nogometne škole „Sloga“ Čakovec ( 2017. g, 2015. g i 2014. g) odigrali su pripremne utakmice sa svojim vršnjacima iz Zagreba. Iako je u prvom planu bilo druženje, a ne rezultat, valja spomenuti kako je domaćin slavio u sve tri utakmice.

Mladi Slogaši bili su dostojan protivnik u kategoriji Vrtići (2017.g) i U9 (2015.g) gdje je pobjednik odlučen u samoj završnici utakmica, dok su kod kategorije U 11 (2014. g) domaćini uvjerljivo slavili. Priliku za uzvrat imat ćemo uskoro kada je dogovoren posjet nogometaša zagrebačkog Dinama našoj nogometnoj školi. Isto tako dogovoren je i kamp Dinama Zagreb na igralištu Sloge Čakovec za vrijeme školskih proljetnih praznika (2. do 6. travnja 2024.).

-Nakon odigranih utakmica slijedio je posjet Zagrebačkom zoološkom vrtu i ručak u tamošnjem restoranu. Kako bi dan završili u sportskom tonu prisustvovali smo utakmici SuperSport HNL između GNK „Dinamo“ Zagreb i NK „Varaždin“. Puni lijepih dojmova u noćnim satima vraćamo se u Čakovec.- kažu iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije