SRETNO VAM

SPORTSKI VIKEND Vikend ispunjen sportskim uzbuđenjima: odbojka, rukomet i nogomet

Ovaj vikend donosi obilje sportskih događanja za ljubitelje različitih disciplina

Odbojkaši Centrometala Črečan, koji ove sezone dominiraju, ovaj vikend u subotu će se susresti s ekipom državnih prvaka Mladosti Zagreb. Najavljuju dobru igru i očekuju isto takav rezultat, susret će se odigrati u dvorani Osnovne škole Strahoninec s početkom u 17 sati.

Rukomet

Sutra je također bogat rukometni program. Rukometašice Zrinskog gostuju u Sesvetama kod istoimenog sastava, dok će rukometaši Čakovca ugostiti ekipu Dugog Sela u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 19 sati. U isto vrijeme, rukometaši Nedelišća će se suočiti s ekipom iz Ivanske, dok će Prelog biti domaćin KTC-u II Križevci. Rukometašice Preloga gostuju u Đurđevcu, a mladi sastav Čakovca II će se boriti protiv Vidovca kod kuće u nedjelju u 17:30.

Nogomet

Nadalje, tijekom vikenda očekuje nas niz pripremnih nogometnih susreta dok se nastavak prvenstvene sezone sve više približava. Sutra u 11 sati nogometaši Međimurja dočekuju mađarski Heviz, dok će Rudar Mursko Središće igrati protiv Nafta Lendave. Graničar Kotoriba će biti domaćin Međimurcu Dunjkovec/Pretetinec, dok će Polet Sveti Martin na Muri gostovati kod Poleta Pribislavec. Nogometašice Međimurja Čakovec putuju u Zagreb gdje će se susresti s ekipom Agrama.

Vikend će biti ispunjen sportskim uzbuđenjima za sve ljubitelje sporta, stoga ne propustite priliku podržati svoje omiljene ekipe i uživati u izazovima koje nam donosi sportski svijet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije