NK Rudar proslavio povratak u I. međimursku ligu

NK Rudar proslavio povratak u I. međimursku ligu

Četvrtak, 7. lipnja 2012. godine zacijelo će ući u Povjesnicu NK”Rudar” iz Murskog Središća. Ući će zbog toga što je seniorski sastav kluba nakon jednogodišnjeg izbivanja iz najelitnijeg međimurskog nogometnog društva ponovo našao snage, pokazavši svoju  moć, da sa velikom prednošću od 24 boda ispred drugoplasiranog “Međimurca” zauzeo uvjerljivo prvo mjesto u II. županijskoj nogometnoj ligi-zapad.

Oni su naslov prvaka osigurali praktički već nakon jesenskog dijela prvenstva  pobjedama iz kola u kolo. Znači to da su izgubili svega 2 susreta, 2 puta su igrali neodlučno, a zabilježili su čak 26 pobjeda skupivši 80 bodova ostvarivši gol-razliku 107-22.

Uz klupsku upravu, na čijem je čelu agilni predsjednik Dražen Srpak, taj su uspjeh uz dirigentsku palicu Antona Srše ostvarili: Mario Rajf,(vratar) Sandro Vurušić, Tomica Simon, Alen Kovačić, Nino Šprajc(cap), Nino Vuri, Saša Varga, Matija Županec, Matejas Antolović, Sario Šoltić, Luka Rožman, Robert Rajf(vratar), Matija Zadravec, Vanja Liklin, Danijel Podgorelec, Matija Vinko, Nikola Šoltić, Mario Žganec, Marko Šoltić, Marko Šoltić (vratar).

U taj skladan tim treba upisati imena klupskog tajnika i službenog predstavnika kluba Smiljana Liklina i fizioterapeuta Dalibora Liklina. Tog četvrtka se je u Sportskom parku “Šoderka”, više od običajnog, skupilo blizu 600-tinjak onih koji su gromoglasnim pljeskom nagradili trud i znoj spomenutih ljudi, a bilo je to na utakmici protiv “Jednistva” iz Gornjeg Mihaljevca kojeg su porazili rezultatom 3:0 i tako se na najljepši način stavili točku na berićetnu sezonu.

Spektakl je počeo već prije susreta kada su na središtu igrališta nastupile članice gradskog mažort sastava. Nakon toga su nogometne prvake, u pratnji klupskih limača, uz defile doveli pripadnici gradskog “Rudarskog zbora”.

Tako je bilo i na kraju susreta uz to što su se tom defileu pridružili članovi  gradskog Puhačkog orkestra, što su se međusobno pljeskom “nadmudrivali” nogometaši i gledatelji, što su se u rukama igrača našle baklje i što smo svi zajedno bili dobrano ovlaženi pivskom  pjenom uz počasne plotune članova Lovačkog društva “Zec”. Potom je započela zajednička veselica koja je potrajala dugo, vrlo dugo…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije