I.RUKOMETNA LIGA SJEVER

RUKOMET Čakovčani u Požegi ostvarili važnu pobjedu!

Pobjedom u Požegi Čakovčani su napravili već na početku odlučujućeg dijela prvenstva veliki posao

POŽEGA – ČAKOVEC 24:29 (12:12)

POŽEGA – Dvorana: Tomislav Pirc – Gledatelja: 200. Suci:Domagoj Jukić i Davor Milaković (oba Osijek).

POŽEGA: Sesar, Jelovčić, Polanec, Glasnović (1), Gelenčir, M. Antunović (6), Zeljko, Grgurić (2), Sertić (3), Draženović (2), I. Antunović (7), Cota, Čosić (3), Trener: Dario Anić.

ČAKOVEC: Martinez, V. Horvat, Hozjan (9), Friščić, Zadravec (3), Tkalčec (2),Kranjec, Sklepić, Vuković, Novak (1), E. Horvat, Toplek, Tompić (5), Horvatić (2), Goričanec (7). Trener: Josip Borković.

Za ovu pobjedu Čakovčani su trebali igrati vrlo dobro, odgovorno, s puno koncentracije, s što manje grešaka i s dobrim živcima, jer su za protivnika imali raspoloženog za igru domaćina kod kojeg se u Požegi teško osvajaju bodovi.

Sve su to Čakovčani imali. Bili su pripremljeni za sva iskušenja što im se na kraju itekako isplatilo. Samo na početku susreta bilo je malih problema, domaći su do 10. minute imali vodstvo 5:1, iza toga je slijedila vrlo dobra igra i rezultatski preokret.

Minutu i pol pred kraj prvog poluvremena vodstvo 12:10, poluvrijeme je završilo 12:12, a u drugom poluvremenu odlična igra nakon koje više dileme oko pobjednika nije bilo. Uglavnom, tijekom tog dijela susreta Čakovčani su vodili s dva, tri gola razlike, domaći unatoč oštre, ponekad i više od toga igre nisu uspjeli preokrenuti ishod.

Sredinom poluvremena vodstvo 21:18 bilo je dovoljno za najavu konačnog uspjeha, u finišu još dva gola za uvjerljivu pobjedu, dva boda i nastavak pobjedničke serije.

Sve je to dobar uvod u tjedan u kojem Čakovčane čekaju još dva važna susreta. Prvi u srijedu u l/8 finala hrvatskog kupa sa Spačvom Vinkovci, a drugi, prvenstveni, u subotu u 19 sati (dvorana GŠ-e) s ekipom Dugog Sela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije