superliga

ODBOJKA OKM Centrometal pobijedio u Sisku

Nakon pobjede u srijedu, odbojkaši Centrometala nastavili su pobjednički niz

OK SISAK – OKM CENTROMETAL 0 : 3 (27:29, 21:25, 21:25)

Dvorana Zeleni brijeg, gledatelja 150

Suci: Šutalo, Muha (oba Osijek)

Sisak: Grbavica, Senčar, Vakufac, Šarar, Alić, Kolarec, Duraković, Bartol, Blažević, Cota, Išek, Jakoliš, Šrčević, Basta (trener Tepavac)

Centrometal: Šućur, Lučić, Juras, Marko i Matej Martinko, Novak, Rendić, Jengić, Peterlin, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Novak)

Odbojkaši su u Sisku maksimalnim rezultatom nadigrali istoimenog domaćina. Nije najbolje počelo za Međimurce. Sisak je poveo 5:1. Sredinom seta Centrometal je to preokrenuo. No nekoliko minuta njihove loše igre omogućilo je Sišćanima značajnu prednost od 18:14. Vratili su to gosti na 20:20. Sisak i dalje igra dobro i dolazi do dvije set lopte kod 24:22. No rutinirani gosti tad daju najbolje od sebe i sa tri uzastopna poena prelaze u vodstvo. Na kraju je Centrometal iskoristio svoju četvrtu set loptu za 29:27.

Kad su to izvukli u prvom setu u nastavku je ipak bilo lakše. Poveli su u drugom setu 7:2. Tijekom cijelom seta prednost međimurske momčadi varirala je od dva do pet poena. U završnicu su ušli sa 21:18 i bez veće drame priveli set kraju sa 25:21.

U trećem setu opet je poveo Centrometal, bilo je 7:4. Sredinom seta dugo se igralo poen za poen. Potom su Siščani posustali, Centrometal otišao na plus sedam i sigurno utakmicu priveo kraju ponovno sa 25:21.
Centrometal sa trinaest pobjeda u petnaest prvenstvenih utakmica i dalje drži treće mjesto na tablici sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana Ribola Kaštela. U slijedećem kolu u Strahoninec dolazi lider prvenstva zagrebačka Mladost. Utakmica se igra sa početkom od 17 sati uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji. Za vidjeti je mogu li Međimurci nanijeti prvi prvenstveni poraz Zagrepčanima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije