nova sezona

RUKOMETNI VIKEND U subotu se drugim, odlučujućim dijelom prvenstva nastavlja rukometna sezona

Rukometaši Čakovca, jesenji prvaci i neporaženi sastav Prve lige – sjever svoj susret s ekipom Nexe II Našice igraju dan ranije, sutra (petak), kao domaćini u 19:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec

– Domaćini smo, uvažavamo protivnika, nadamo se međutim, a to je realno da uz tradicionalnu pomoć naših vjernih gledatelja u odlučujući dio prvenstva krenemo pobjedom – rekao je predsjednik čakovečkog kluba Željko Kavran. 

Prvenstvena sezona nastavlja se i u Prvoj ženskoj ligi. Nakon prošlotjedne uvjerljive pobjede posljednjeg jesenjeg prvenstvenog kola u susretu sa Zametom Rijeka, u subotu u 17:45 sati Čakovčanke gostuju u Splitu kod ekipe ŽARK Splita.

– Ne zavarava nas plasman na prvenstvenoj tablici naših domaćina, moramo cijeli susret odigrati odgovorno i ozbiljno, prema dogovoru i vratiti se u Čakovec s dva važna boda – rekla je uoči dalekog puta u Split kapetan čakovečke ekipe, Melani Balić. 

Istovremeno, u subotu se nastavlja i drugi dio prvenstva Druge lige sjever gdje igra mladi, drugi sastav čakovečkog ŽRK Zrinskog. Tog dana u 16 sati mlade Čakovčanke gostuju u Virovitici kod dojučerašnjeg prvoligaša, ekipe 1234 Virovitice. Treća rukometna liga sjever u obje konkurencije počinje 17. veljače.      

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije