Ljetna odbojkaška liga: Dobili Tottenham i Totovec

U četvrtak su u Totovcu odigrane dvije utakmice Ljetne lige koje su vjerojatno odlučile sudionike završnog turnira. Prije susreta Tottenhama i Elting Nedelišća bilo je jasno da momčad koja izgubi neće vidjeti završnicu.

Bolje su krenuli iskusni domaćini. Mlada ekipa Eltinga previše je griješila u obrani, na servisu i prijemu, te to nije mogla nadoknaditi boljom igrom u napadu. Tako su prva dva seta sigurno otišla na stranu domaćina.

Treći set bio je neizvjestan do kraja da bi sa 26:24 Elting smanjio na 1:2. Ipak više od toga nisu mogli, cijeli četvrti set vodio je Tottenham i na kraju isti osvojio za konačnih 3:1. Nakon toga sastali su se Totovec i Centrometal Čakovec. Bolje su krenuli gosti koji su vodili cijeli prvi set da bi ga ipak dobili teško sa 25:23.

Drugi set lagano je dobio Totovec, a treći isto tako Čakovčani. U četvrtom setu su na kraju domaćini bili uspješniji, izborili peti koji su također u neizvjesnoj završnici i dobili. Ovom pobjedom od 3:2 Totovec je zadržao vodeću poziciju u ligi, dok je Čakovec bodom praktično osigurao završnicu.

Do kraja regularnog dijela lige preostalo je još pet susreta, ali je izvjesno da će završni turnir izboriti dvije totovečke ekipa Totovec i Tottenham, te dva Centrometala, onaj iz Macinca i Čakovca. Turnir će se održati u subotu, 30. lipnja, najvjerojatnije u Totovcu.

Sve momčadi koje će nastupiti su kvalitetom podjednake, te sve imaju i podjednake izglede za osvajanje naslova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije