Odigrano posljednje 5. kolo Gorčke lige

Proteklog vikenda završio je proljetni dio 3. Gorčke malonogometne lige. Kukuriku city je uspio zadržati vodeću poziciju odigravši 3:3 sa prošlogodišnjim prvacima Gorčke lige Bumbarima & črlenkama. Ekipa Prijatelja još uvijek traga za svojom prvom pobjedom no nikako im ne uspijeva, protiv Tuteka poveli su 1:0 no to je bilo sve, izgubili su 1:4.

Nakon ovog poraza došlo je do prve smjene trenera u Gorčkoj ligi (smijenjen Biber kod Prijatelja). Cveteki & latice namučili su odličnu ekipu Petlovca uzevši im dva boda (bilo je 2:2), ali time i naslov proljetnog prvaka Gorčke lige. Cveteki su se ovim bodom maknuli s dna tablice i perpustili “fenjer” ekipi Prijatelja. 

Važno je napomenuti da je vodeča ekipa Kukuriku city jedina bez poraza, a bez pobjede su Cveteki & latice te Prijatelji. Preko ljeta Gorčka liga miruje, a jesenski dio slijedi krajem kolovoza.

Nakon 14. godina 51. član udruge Prijatelji – Prijateljica

Udruga Prijatelji jedna je od najaktivnijih u općini Goričan. Svake nedjelje točno u 10 sati, sastaju se ekipe Bijelih i Plavih na nogometnom ogledu i druženju.

Nekad čisto “muška” udruga odnedavno u svojim redovima ima i ljepši spol, pedeset i prvu članicu Petru Gudlin. Petra je nekad bila perspektivna nogometašica ŽNK Trnava, no ljubav prema rukometu je prevladala te je danas članica Čakovečkog rukometnog kluba.

Nogomet joj ipak nedostaje pa to nadomješta na terenu Prijatelja i treba priznati da je od pojedinaca bolja ili barem ravnopravna. Kako se Petra snalazi na nogometnom terenu možete vidjeti svake nedjelje kod Doma Prijatelja na Šoderici u Goričanu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije