Sportski vikend

Nogomet: Polet brani četiri gola prednosti; Speedway: U subotu sa Slovacima, u nedjelju sa Slovencima; Rukomet na pijesku: Čakovec Open; Odbojka: Nastavlja se ljetna liga; Šah: Kadetsko prvenstvo Međimurja.

U uzvratnom kvalifikacijskom susretu za popunu 3. HNL sjever Polet iz Svetog Martina na Muri u subotu u 17:30 sati gostuje u Velikim Zdencima. Pred Poletom je zadatak obraniti prednost 5:1 koju je stekao u srijedu na svom terenu.

Speedway klub Unia i ovog vikenda nastavlja sa metanolskim uzbuđenjima na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu utrkama Ekipnog prvenstva Hrvatske, Češke, Slovačke i Slovenije. Tako u subotu Hrvatska ugošćuje ekipu Slovačke, a u nedjelju u goste dolaze susjedi Slovenci.

Ekipno prvenstvo četiriju država zamišljeno je kako bi se mladi vozači priviknuli na natjecanja, na međusobne duele, te kako bi postali sigurniji na stazi. U subotu utrka počinje u 19:30, a u nedjelju u 19:00 sati.

Turnir u rukometu na pijesku Čakovec Open 2012. održat će se ovog vikenda na pjeskaškim terenima u sklopu gradskih bazena grada Čakovca, a natjecanje će se održati u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji. Osim rukometa na pijesku natjecatelji će moći uživati u brojnim pogodnostima čakovečkih bazena, a isto tako osvojiti brojne vrijedne nagrade.

U 6. kolu odbojkaške Ljetne lige sastaju se Elting Nedelišće i Plavi Peklenica te Mladost Vularija i Centrometal Macinec.

Od petka do nedjelje u Mihovljanu će se odigrati kadetsko prvenstvo Međimurja u šahu. Ukupno se igra sedam kola. U petak i nedjelju po dva te u subotu tri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije