Završetak Međimurskih nogometnih liga

Završetak Međimurskih nogometnih liga

2. MNL zapad: Trnovec poražen pao na pretposljednje mjesto

Posljednje kolo ove lige mnogim klubovima je značilo biti ili ne biti i sigurno utakmice nisu odigrali u blagdanskom ozračju. U direktnom sučeljavanju klubova sa začelja Trnovec je poražen od slobode iz Mihovljana 1:2. Iako je domaćin na poluvrijeme otišao s minimalnom prednošću u nastavku su gosti preokrenuli rezultat i došli do punog plijena te tako gurnuli Trnovčane na pretposljednju poziciju.

Lider i prvak Rudar u Murskom Središću je pred petstotinjak gledatelja pobijedio trećeplasirano Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca 3:0 i tako na najbolji način proslavio naslov prvaka. Poluvrijeme je bilo 2:0. U susjedskom derbiju Mladost je u Selnici pobijedila Hajduk iz Štrukovca 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a gol domaćn u nastavku bio je dovoljan za pobjedu.

Drava je u Kuršancu s visokih 7:3 porazila fenjeraša Zasadbrega i na tablici preskočila Trnovec. Na poluvremenu je već pukla petarda rezultatom 5:0. Šenkovec je zabio po četiri gola u svakom poluvremenu i Bratstvo iz Jurovca je otpratio s 8:0. Strahoninec je pobijedio četvrto Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi 5:2 i tako je od kluba koji se borio za opstanak u ligi došao na kraju gotovo do sredine tablice i desetog mjesta. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Zanimljivo je bilo u Peklenici gdje su Plavi i Mura odigrali 2:2. Gosti su poluvrijeme dobili 0:1 i u nastavku povećali na 0:2. U posljednjih pet minuta bude se Pekleničani i zabijaju dva gola za 2:2. Međimurec je pobijedio Veneru 5:1 nakon što su na poluvremenu imali minimalnu prednost 1:0.

2. MNL zapad posljednje 30. kolo: Rudar – Jedinstvo (GM) 3:0, Trnovec – Sloboda (M) 1:2, Mladost (S) – Hajduk 2:1, Drava (K) – Zasadbreg 7:3, Šenkovec – Bratstvo (J) 8:0, Strahoninec – Jedinstvo (NSD) 5:2, Plavi (Pek.) – Mura 2:2, Međimurec – Venera 5:1.

2. MNL istok: Samo dvije domaće pobjede

Nisu se baš domaćini proslavili u vom kolu. Jučer je Bratstvo pobijedilo kod kuće Graničara iz Novakovca 3:0, a dana je jedini kod kuće slavio Hodošan nadvisivši Vidovčan 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:1.

Tri utakmice završile su podjelom bodova. Jedini susret gdje su se igrači razišli praznih pušaka bio je u Domašincu gdje su Dinamo i prvak Mladost Palinovec odigrali 0:0. U fotogaleriji možete pogledati i defile NK Mladosti iz Palinovca selom kako slave naslov prvaka i ulazak u ligu više.

Borac Turčišće i Draškovec završili su 3:3. Domaćin je vjerojatno zadovoljniji ovim ishodom jer su gosti dobili poluvrijeme 0:2. Burno je bilo i u Donjem Kraljevcu gdje su Kraljevčan i ČSK odigrali 4:4. Nogometaš iz Čehovca su tri puta vodili, pri kraju susreta su imali 3:4 no nisu izdržali i susret je završio 4:4.

2. MNL istok posljednje 30. kolo: Bratstvo (SV) – Graničar (N) 3:0 /srijeda/, Galeb – Dubrava 2:3, Mladost (SM) – Drava (DM) 3:4, Hodošan – Vidovčan 3:1, Dinamo (D) – Mladost (Pal.) 0:0, Croatia – Budućnost (P) 1:3, Borac – Draškovec 3:3, Kraljevčan 38 – ČSK 4:4.

3. MNL zapad: Mali Mihaljevec završio pobjednički

Lider i prvak Mali Mihaljevec u svakom je poluvremenu zabio po jedan gol i tako pobijedio Plave iz Prekope 2:0. Pobjeda je pobijedila u Gornjem Hrašćanu Slogu iz Štrigove 4:1. Na poluvremenu je Pobjeda imala prednost od 2:1.

Dinamo je u Žiškovcu poražen od Zebanca 2:5. Poluvrijeme bez gola nije bilo pokazatelj da će gledatelji vidjeti ukupno sedam golova u nastavku. Torpedo je s 3:1 bio bolji od Omladinca iz Mačkovca. Na poluvremenu su vodili 2:0.

Parag i Krištanovec su u Preseki odigrali 3:3. Gosti su na poluvremenu imali prednost od 1:2, ali je Parag u drugom dijelu izjednačio i u posljednjem kolu došao do svog četvrtog boda. Donji Koncovčak je slavio protiv Brastva iz Preseke 4:2.

3. MNL zapad posljednje 26. kolo: Mali Mihaljevec – Plavi 1975 2:0, Pobjeda – Sloga (Š) 4:1, Dinamo (Ž) – Zebanec 2:5, Torpedo – Omladinac (M) 3:1, Parag – Krištanovec 3:3 /u Preseki/, Donji Koncovčak – Bratstvo (P) 4:2. Hajduk (B) je slobodan.

3. MNL istok: Eko bolji od Napretka

U jutarnjem susretu drugoplasirani je Eko u Svetom Križu bio bolji od lidera Napretka iz Gornjeg Kraljevca 3:1. Poluvrijeme je završilo 1:0. Trnje je u Svetom Jurju u Trnju pobijedilo Radnički iz Gardinovca 3:2. Prvi dio je domaćin imao prednost 2:1.

Jedini poraz domaćina dogodio se u Dekanovcu gdje je Mladost poražena od Borca iz Donjeg Hrašćana 2:4. Omladinac je s četiri gola u svakom poluvremenu pobijedio ekipu Otoka 8:0. Jadran je s sa 16:0 pobijedio Romsku vatru.

3. MNL istok posljednje 22. kolo: Trnje – Radnički 3:2, Eko – Napredak 3:1, Mladost (D) – Borac (DH) 2:4, Omladinac (DS) – Otok 8:0, Jadran – Romska vatra 16:0. Budućnost (M) je slobodna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije