Slobodan Đuričić: “Mrlja je crveni karton, raspali smo se”

Nakon što je Polet u kvalifikacijama za 3. HNL u Svetom Martinu na Muri pobijedio Zdenku iz Velikih Zdenaca 5:1 upitali smo trenere za njihovo viđenje ovog i uzvratnog susreta.

>>> Kvalifikacije: Polet Sveti Martin na Muri ispucao petardu Zdenki

Krešimir Šenji, trener Poleta: “Osjećala se nervoza u prvom poluvremenu. Dok smo se oslobodili nervoze u drugome poluvremenu počeli smo igrati bolje našu poznatu igru i na svu sreću golovi su došli sami po sebi. U Velike Zdence idemo pokušati odigrati našu igru i pobijediti. Nadam se da će trema igrača biti manja i da će slobodnije igrati te da će se pokazati naša kvaliteta i u drugoj utakmici. Još želim zahvaliti gledateljima što su došli i podržavali ekipu i u prvom poluvremenu kad nam nije išlo, puno im hvala na tome.”

Slobodan Đuričić, trener Zdenke: “Mi smo odlično stajali na terenu. Kod 1:0 za domaćina imali smo više od igre, mislim da smo bili bolji. Kod 1:1 neću komentirati crveni karton, jer mi to nije u pameti, ali mislim da je prestrogo dodijeljen. Što se tiče uzvrata mogu samo reći lopta je okrugla, sve je moguće, ali mislim da je po ovoj utakmici previsok rezultat, ispada da nas je domaćin razbio, a u stvari mislim da je bilo tu negdje. Domćinu čestitam na pobjedi, igračima na fer i korektnoj igri, publika je bila u redu, ambijent odličan. Kažem opet, mrlja je taj crveni karton, raspali smo se, takav je rezultat na kraju.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije