Karatisti Globusa u Đurđevcu osvojili deset medalja

Karatisti Globusa u Đurđevcu osvojili deset medalja

U nedjelju, 3. lipnja u Đurđevcu je održan Kup Sjeverozapadne Hrvatske u karateu. Odličan rezultat ostvarili su karatisti Globusa iz Čakovca osvojivši pet zlatnih, dvije srebrne i tri brončane medalje.

Uspjeh je time veći što su na natjecanju nastupili samo mlađi natjecatelji koji su se tek počeli natjecati ove godine, što pokazuje da se isplatila kompletna škola karatea koju su prošli u Globusu. Na natjecanju je sudjelovalo osam natjecatelja Globusa.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojili su Matko Legen – ml. učenici borbe -30kg, Zara HribarGašparović – ml.učenice kate, Teo Kečkeš – učenici kate, Luka Gunc – ml.kadeti kate i Kata Team Globus (Zara Hribar-Gašparović, Ema Gunc i Sara Rajher) – učenice kate ekipno.

Druga mjesta  i srebrnu medalju osvojili su Kata Team Globus (Matko Legen, Josip Slukić i Kristian Topličanec) – učenici kate ekipno i Kristian Topličanec – učenici kate, dok su brončane medalje osvojili Matko Legen – ml.učenici kate, Ema Gunc – učenice kate i Sara Rajher – učenice kate.

Posebno treba pohvaliti Matka Legena koji je osvojio medalje i u borbama i u katama (prvo mjesto u borbama, drugo u katama ekipno i treće u katama pojedinačno) i Zaru Hribar Gašparović koja je osvojila dva prva mjesta (kate pojedinačno i ekipno). Natjecatelje su na kupu vodili treneri Dejan Slukić i Mladen Vizinger.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije