KRENULI S PRIPREMAMA

NK GRANIČAR KOTORIBA Započeli s pripremama, na prvom treningu okupila se 22 igrača

U planu pripremnog perioda za prvenstvo su im 22 treninga te pet utakmica, četiri pripremne i kup utakmica protiv Draškovca

Seniori Nogometnog kluba Graničar iz Kotoribe, vodeća ekipa međimurske Premier lige, započeli su s pripremama u petak, 27. siječnja pod vodstvom trenera Maria Piškora.

Uz nekoliko opravdanih izostanaka, okupila su se ukupno 22 igrača, a većih promjena u kadru u odnosu na jesenski dio sezone nije bilo, tek nekoliko odlazaka mlađih igrača koji su otišli u okolne klubove u potrazi za većom minutažom.

U planu pripremnog perioda za prvenstvo su im 22 treninga te pet utakmica, četiri pripremne i kup utakmica protiv Draškovca, tjedan uoči početka prvenstva. Prva pripremna utakmica je na rasporedu u Kotoribi 4. veljače protiv Mladosti iz Margečana, zatim 11. veljače u Kotoribi protiv Koprivnice, potom u Beletincu protiv Bednje 18. ili 19. veljače te domaća utakmica protiv Dubravčana iz Donje Dubrave 26. veljače.

4. ožujka igrat će domaću kup utakmicu protiv Draškovca, a 11. ožujka počinju s prvenstvom, u svom Sportskom parku u Kotoribi dočekat će NK Mladost Komet Prelog.

– Cilj nam je zadržati vodeću poziciju do samog kraja prvenstva, no svjesni smo da neće biti lako te da ćemo morati biti maksimalno fokusirani na treninge i utakmice kako bismo u tome uspjeli – kažu iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije