Plivači Međimurja ponovno isplivali odlične rezultate

Plivači GPK-Međimurje na vezanom drugom i trećem kolu regije i ovaj put otplivali su sjajne rezultate. Predvođeni trenericom Marinom Cimerman, prof. kadet Filip Turk pobijedio je na utrci 200 m leđno, a u još dvije discipline – 200 m mješovitim stilom i 400 m mješovitim stilom isplivao je tzv. “A” norme, a mlađi junior Ivan Modrić pobijedio je na utrkama 50 m leđno i 200 m leđno od kojih je ova druga ujedno “A” norma.

Ove norme su zapravo granični limiti određeni od strane Hrvatskog plivačkog saveza i jamče natjecateljima nastup na završnom državnom prvenstvu u plivanju koje će se održati u Rijeci. Vrijedni spomena su također dva treća i jedno četvrto mjesto Nikoline Šoltić u disciplinama 400 m mješovito, 200 m leptir i 100 m prsno, drugo i četvrto mjesto Rina Mikca na 100 m prsno i 50 m prsno, drugo i peto mjesto Lane Blagus na 100 m i 50 m prsno, treće i peto mjesto Magdalene Kralj na 100 m prsno i 50 m leptir i peto mjesto Silvije Balent na 50 m leđno.

Nažalost, Nikolini i Silviji je ovaj put nedostajalo malo sportske sreće jer su ih stotinke dijelile od “A” normi, ali u klubu vjeruju da će ih  isplivati do državnog prvenstva u predstojećih mjesec. Od plivača Gradskog plivačkog kluba Međimurje nastupili su još Tomi Mavrin, Lovro Pepelko, David Kovačević i Damjan Đuran koji su također popravili svoje dosadašnje rezultate.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije