Komentar nedjeljnog kola: Napredak prvak, velike borbe za opstanak

1. MNL: Tko sve ispada?

U posljednjem kolu 1. MNL Pušćine je bilo bolje od BSK-a golom u drugom poluvremenu 1:0. U Palovcu je Dinmo s 3:0 pobijedio Slogu s dva gola u prvom i jednim u drugom poluvremenu. Dubravčan je poražen od Slobode 1:4. Poluvrijeme je bilo 1:3. Mladost je s 4: 1 ispratilo fenjeraša Trnavu. U prvom dijelu je bilo 3:0. Sokol je poražen kod kuće od Omladinca 0:2 s oba gola u drugom dijelu. Naprijed je bio bolji od Spartaka 2:1. Poluvrijeme je bilo 0:0. U 1. MNL po svemu sudeći ulaze dva naša najslabija trećeligaša Polet Pribislavec i Mladost Prelog, dva drugoligaška prvaka Rudar Mursko Središće i Mladost Palinovec. Gledajući samo tablicu to bi značilo da ispadaju iz 1. MNL Naprijed, Pušćine, Dubravčan i Trnava, no sačekat ćemo službeno očitovanje kad završe sve lige.

1. MNL posljednje 30. kolo:  Polet (SMnM) – Podturen 6:0/subota/, Centrometal – Čukovec 77 6:2 /subota/, Pušćine – BSK 1:0, Dinamo (P) – Sloga (Č) 3:0, Dubravčan – Sloboda (S) 1:4, Mladost (I) – Trnava 4:1, Sokol – Omladinac (NSR) 0:2, Naprijed – Spartak 2:1.

2. MNL zapad: Klubovi u borbi za ostanak pobijedili!

Mura je poražena od Međimurca 2:3 u Hlapičini. Poluvrijeme je bilo 0:2 za goste, a pri kraju susreta domaćin je imao nekoliko prigoda za izjednačenje. Jedinstvo je u Novom Selu na Dravi pobijedilo Plave iz Peklenice 4:1. Poluvrijeme je bilo 3:1. Zasadbreg seli u niži rang definitivno nakon što su kod kuće poraženi od Šenkovca 1:4. Poluvrijeme je bilo 1:2. Zanimljivo je da su svi klubovi od 12. do 15. pozicije u ovom kolu pobijedili. Kako je razlika od 11. do 15. pozicije sada samo tri boda u četvrtak na Tijelovo će biti svega i svačega. Bratstvo je u Jurovcu poraženo od Strahoninca 3:6. Strahoninec je na poluvremenu imao prednost 2:0. Četvrti Hajduk je u Štrukovcu poražen od pretposljednje Drave 3:5. Poluvrijeme su gosti dobili 2:3. Trećeplasirano Jedinstvo je u Gornjem Mihaljevcu poraženo od 14. Trnovca 1:4. Domaćin je poluvrijeme dobio 1:0, da bi u drugom poluvremenu primio četiri gola. Sloboda je u Mihovljanu pobijedila Mladost iz Selnice 5:1. Prvi dio je Sloboda dobila 3:0.

2. MNL zapad pretposljednje 29. kolo: Venera – Rudar 0:0 /subota/, Mura – Međimurec 2:3, Jedinstvo (NSD) – Plavi (Pek.) 4:1, Bratstvo (J) – Strahoninec 3:6, Zasadbreg – Šenkovec 1:4, Hajduk (Š) – Drava (K) 3:5, Sloboda (M) – Mladost (S) 5:1, Jedinstvo (GM) – Trnovec 1:4.

2. MNL istok: Petnaest golova u Donjem Mihaljevcu

U Donjem Mihaljevcu Drava je pobijedila Hodošana 8:7. Gosti su na poluvremenu vodili 2:3. ČSK je kod kuće u prvom poluvremenu primio dva gola od Galeba koji je na kraju slabio 0:2. Graičar je u Novakovcu gubio na poluvremenu od Kraljevčana 0:1, da bi u drugom poluvremenu s dva gola napravio preokret i slavio 2:1. Draškovec je u derbiju začelja s 5:1 dobio Bratstvo. Poluvrijeme je već bilo 4:0. U Podbrestu je Budućnost u prvom poluvremeu primila jedan gol od Borca i na kraju je poražena 0:1. U susretu vodeće i treće ekipe Mladost je u Palinovcu porazila Croatiu 1:0. Vidovčan je nastavio svoj niz petim kolom bez poraza. U ovom su kolu pobijedili Dinamo 4:2. Na poluvremenu su imali visokih 4:0. Dubrava je poražena u Sivici od Mladosti iz Svete Marije 3:5.

2. MNL istok pretposljednje 29. kolo: ČSK – Galeb 0:2, Graničar (N) – Kraljevčan 38 2:1, Draškovec – Bratstvo (SV) 5:1, Budućnost (P) – Borac 0:1, Mladost (Pal.) – Croatia 1:0, Vidovčan – Dinamo (D) 4:2, Drava (DM) – Hodošan 8:7, Dubrava – Mladost (SM) 3:5.

3. MNL zapad: Mali Mihaljevec slavio u susjedskom derbiju u Brezju

Pred dvjestotinjak gledatelja u Brezju je Hajduk poražen od susjeda i prvaka Malog Mihaljevca 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. U nastavku su gosti poveli 0:2, a Hajduk je uspio smanjiti na 1:2. Omladinac je sedmicom otpravio Paraga. Prvo poluvrijeme su zabili četiri gola, a drugo tri. Zebanec je kod kuće poražen od Torpeda 2:6. Poluvrijeme je bilo 2:2, a u nastavku Torpedo zabija četiri gola i odnosi puni plijen. Krištanovec i Donji Koncovčak odigrali su 2:2 nakon što su gosti na poluvremenu imali prednost od 0:2. Sloga je pobijedila Dinamo 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. Plavi su s 4:3 bili bolji od Pobjede.

3. MNL zapad pretposljednje 25. kolo: Krištanovec – Donji Koncovčak 2:2, Omladinac (M) – Parag 7:0, Zebanec – Torpedo 2:6, Sloga (Š) – Dinamo (Ž) 3:2, Plavi 1975 – Pobjeda 4:3, Hajduk (B) – Mali Mihaljevec 1:2. Bratstvo (P) je slobodno.

3. MNL istok: Napredak prvak!

U pretposljednjem kolu Napredak je u Gornjem Kraljevcu došao do naslova prvaka. Pobijedili su Mladost iz Dekanovca 6:4. I prvo i drugo poluvrijeme rezultat je bio 3:2. Uoči posljednje kola Napredak ima pet bodova više od pratnje čime su osigurali naslov prvaka na kojemu im čestitiamo! Trnje je na svom terenu s 8:0 bilo bolje od Rosmke vatre. Zabili su tri gola u prvom poluvremenu i pet u drugom. Otok je bio bolji od Budućnosti 4:3. Borac je u Donjem Hrašćanu poražen od Omladinca 2:6. Radnički je u Gardinovcu poražen od Eka 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:2.

3. MNL istok pretposljednje 21. kolo: Romska vatra – Trnje 0:8 /igralo se u Svetom Jurju u Trnju/, Otok – Budućnost (M) 4:3, Borac (DH) – Omladinac (DS) 2:6, Napredak – Mladost (D) 6:4, Radnički – Eko 1:3. Jadran je bio slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije