Prva utakmica finala kupa Međimurja: Denis Srnec donio prednost Slobodi!

U prvoj utakmici finala kupa Međimurskog nogometnog saveza pred gotovo tisuću gledatelja Sloboda je u Slakovcu pobijedila Nedelišće 1:0. Jedini gol pao je u 59. minuti, a strijelac je bio Denis Srnec.

Prvo poluvrijeme proteklo je u letargičnom tonu bez i jedne ozbiljnije prigode. I ono malo što je došlo do gola vratari Dejan Kolar i Nikola Posavec lako su pokupili. Jedina atrakcija prvog poluvremena bili su avioni koji su papirićima obasuli nebo i zadali malo problema igračima oko čišćenja terena.

Slakovčani kao da su osjetili slabost Nedelišća i krenuli su u drugom poluvremenu hrabrije prema naprijed. To im se isplatilo u 59. minuti. Denis Srnec je pucao prema golu. Njegova bi lopta otišla daleko od gola, no u letu ju je glavom u vlastiti gol nespretno preusmjerio Ivan Jarić prevarivši svog vratara Posavca. Gol ćemo pripisati Srnecu koji je pucao.

Veliko veselje oko igrališta za domaće navijače. Do kraja susreta pokušavali su i jedni i drugi, no ni jedna lopta nije više završila u mreži. Tako Sloboda nakon prve finalne utakmice ima minimalnu i veliku prednost od 1:0.

Prema riječima domaćeg predstavnika prodali su 650 ulaznica, pa se može procijeniti da je susret pratilo između 800 i 1.000 gledatelja. Iako su radilo o susjedskom derbiju sve je prošlo fer i korektno.

Navijači Nedelišća sipali gorčinu na trenera Ivicu Mihalića

Navijači Nedelišća sipali su gorčinu prema predsjedniku i trenutnom treneru Ivici Mihaliću koji je vodio ekipu, a u zapisnik je bio upisan kao predstavnik kluba. Bezidejna igra Nedelišća bila je neprepoznatljiva prema onome što su pružali u brojnim prvenstvenim susretima i žele li nadoknaditi gol manjka morat će nešto značajno promijeniti u taktici.

Sloboda je odigrala mudru utakmicu, nije dala Nedelišću da se razmaše na sredini terena pa ni napadači nisu dobivali neke upotrebljive lopte kojima bi zaprijetili vrataru Slobode. Kroz tjedan dana čeka nas zanimljiv susret.

Treba spomenuti i vrlo ćudljivo vrijeme. Susret je počeo po idiličnom, toplom i mirnom vremenu. Krajem poluvremena digao se vjetar, nebo se zamračilo i prijetilo kišom. Brojni gledatelji su na poluvremenu pohitali po jakne i kišobrane. Srećom nebo je izdržalo do kraja susreta kad je već dobar dio gledatelja bio na putu kući, a onda je počela kiša. Valjda je čekala da završi utakmica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije