Nogomet: Petarda juniora Međimurja u finalu kupa

U prvoj finalnoj utakmici kupa Međimurskog nogometnog saveza za juniore Međimurje je u noćnoj utakmici na stadionu Mladosti pred petstotinjak gledatelja pobijedilo Mladost iz Ivanovca 5:0. Uzvrat je kroz tjedan dana i s obzirom na viđeno trebalo bi se dogoditi veliko iznenađenje da Čakovčani ne osvoje kup.

Prvi gol pao je u 15. minuti. Marcel Novko je s lijeve strane u sredinu poslao brzu prizemnu loptu koju je na drugoj stativi dočekao Ivan Kopasić i poslao u mrežu za 1:0.

U 22. minuti napad Mladosti. Luka Tizaj je istrčao s gola Međimurja i prema viđenju pomoćnog suca rukom je spriječio prolaz lopti izvan svog šesnaesterca za što mu je sudac Matija Horvat pokazao crveni karton.

Na gol je stao Dino Križaić, a iz igre izašao strijelac Kopasić. Iz slobodnog udarca lopta ide u gol, no Kovačić ju paradom šalje u prečku. I u 38. minuti igrači Mladosti tresu prečku.

U drugom dijelu gol za 2:0 pada u 72. minuti. Nakon ubačaja iz kuta najviši u skoku je Nikola Barat koji posprema loptu u mrežu za 2:0.

Minutu dvije nakon tog gola Barat postiže svoj drugi gol za 3:0. S tridesetak metara poslao je prizemnu loptu u donji desni kut gola Mladosti.

Da stvar bude gora po Ivanovčane u 74. minuti Goran Krištofić je dobio drugi žuti karton pa do kraja susreta obje momčadi imaju desetoricu igrača. Snaga i trka Mladosti su okopnile i Čakovčani su to maksimalno iskoristili u završnici susreta.

U 89. minuti Novko prodire po lijevoj strani, vraća loptu za Leonarda Vuka koji zabija za 4:0.

U posljednjoj minuti vratar Mladosti peti puta ide po loptu u svoju mrežu, a strijelac za Međimurje bio je Filip Hrustek.

Noćna utakmica pred petstotinjak gledatelja pokazala se dobrom odlukom Nogometne škole Međimurje – Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije