Nogomet: U tri susreta postignuta 43 gola!

Kup: Poraz Trnave od Dinama

U polufinalu hrvatskog nogometnog kupa ŽNK Trnava iz Goričana izgubio je od ŽNK Dinamo Maksimir 3:0. Poluvrijeme je bilo 2:0.

Kako prvenstvo ide kraju izgleda da su kod nekih ekipa olabavile obrane i da su sve karte bačene u napad. Tako se i dogodilo da u tri susreta padnu čak 43 gola. S druge strane neki se grčevito bore za ostanak u ligi i sigurno nisu ni malo ležerni u svojim nastupima.

3. HNL: Graničar preskočio Mladost, Andre završio u bolnici

Posljednje kolo najviše je živaca odnijelo Graničaru iz Kotoribe i Mladosti iz Preloga. Graničar je s 3:1 pobijedio Čakovec. Svi golovi su pali u drugome poluvremenu. Podravac Virje i Mladost Prelog odigrali su 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Ovim rezultatima Graničar je preskočio i Podravca i Mladost i na 12. je mjestu. Podravac je 13. dok je Mladost 14. Mladost ovim rezultatom direktno ispada iz lige ili će možda igrati kvalifikacije. Može se dogoditi da se u kvalifikacijama igraju s Poletom iz Svetog Martina na Muri gdje bi ih čekao težak zadatak ostanka u ligi. Andre se ozlijedio na utakmici i završio je u koprivničkoj bolnici s langetom zbog stradalih ligamenata. Stradao je i Sabol, prema prvom pregledu radi se o puknuću mišića i mogućem pauziranju od čak šest mjeseci.

Nedelišće je pobijedilo Križevce 5:3. Poluvrijeme je završilo 1:0. Gol je pao u 45. minuti. U desetak minuta drugog dijela pala su tri gola. Križevci su izjednačili na 1:1 nakon što je našem vrataru prizemna lopta iz slobodnog udarca prošla kroz ruke i noge.

Nedelišće odmah zabija za 2:1. Križevci vraćaju na 2:2 nakon nekoliko minuta. Nedelišće golom i treći puta vodi, no Križevci opet zabijaju i imaju bod kod rezultata 3:3. Iz kaznenog udarca Nedelišće zabija za 4:3 i pri kraju susreta pada još jedan gol za konačnih 5:3.

Koprivnica je pobijedila Polet iz Pribislavca 5:0. Poluvrijeme je bilo 3:0. Polet kao fenjeraš lige seli u Prvu međimursku nogometnu ligu.

1. MNL: Sloboda poražena od Centrometala

U susretu 1. MNL Sloboda je u Slakovcu poražena od Centrometala 2:4. Poluvrijeme je bilo 2:2. Domaćin je bio oslabljen zbog povrijeđenih i kartoniranih igrača, a vjerojatno i s mislima na prvu utakmicu finala kupa koju igraju u srijedu na svom travnjaku s Nedelišćem.

2. MNL zapad: Uvjerljivi domaćini

Lider Rudar na svom se travnjaku lako obračunao s Trnovcem pobijedivši ga 8:0. Trnovec je došao s jedanaestoricom igrača, a završio s devetoricom. Jedan je zaradio crveni karton, dok se jedan ozlijedio i izašao iz igre. Venera je pobijedila Muru 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0.

2. MNL istok: Desetka Hodošana

Hodošan se nazabijao na svom travnjaku u susretu s Dubravom gdje je slavio 10:3. Poluvrijeme je bilo 5:0.

3. MNL zapad: U dva susreta 30 golova

Parag je u Preseki poražen od Zabanca 4:17. Poluvrijeme je bilo 2:7. Donji Koncovčak je kod kuće bio bolji od Omladinca iz Mačkovca 6:3.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije