Zasluženo visoki plasman seniora RK Info Stara

Seniori RK Info Stara završili su ovosezonsko prvenstvo. U trećoj HRL Sjever ostvarili su uspješno treće mjesto između 14  klubova. Velik broj igrača u klubu je od njegova osnutka 2000. godine i prošli su školu mini rukometa i rukometa bilježivši pritom izvrsne rezultate, kako pod okriljem HRS, tako i na turnirima u zemlji i u inozemstvu.

Odličnom igrom ovu sezonu završili su igrači:

Jurica Potočnjak, (najbolji strijelac ekipe), Karlo Korent, Ivan Bedić (kapetan ekipe), Matija Zebec, Luka Sklepić, Jurica Lovrek, Nikola Bakšaj, Nikola Marciuš, Tihomir Pajić, Vinko Okreša, Luka Bakać, Filip Topličanec, Martin Bralić, Karlo Obadić, Darko Okreša, Filip Goričanec, Martin Goričanec. Nedostaju još: Karlo Novak, Jurica Hamonajec i Ivica Šipuš. Tehniko ekipe: gospodin Martin Bralić.

Posebna zasluga za uspješnu igru i visoki plasman ove perspektivne ekipe ide treneru Matiji Kraljiću, studentu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, koji je zasigurno jedan od kvalitetnijih trenera trenutno. Svojim trudom i entuzijazmom motivirao je ove sjajne igrače za što bolju i uspješniju igru.

U ekipi, koju čine igrači godišta od 1984. do 1996. ponekad zaigraju i otac i sin, Darko i Vinko Okreša. Darko Okreša je i trener juniora Info Stara godišta 2000. i mlađe, koji su ovogodišnji prvaci regije Sjever.

On je i poznati čakovečki rukometaš koji je dugo godina igrao za čakovečkog prvoligaša, a i za prvoligaške klubove u Sloveniji. Sin Vinko je kadet Info Stara.

Uz Darka ponekad zaigra i Tihomir Pajić, također trener juniora Info Stara i, kao i Darko, poznati dugogodišnji čakovečki rukometaš.

Vratari kluba su Nikola Marciuš (92. godište) i Karlo Obadić (96. godište), te Jurica Hamonajec. U posljednja dva kola ekipi su priključena dva perspektivna mlađa kadeta Filip Goričanec i Ivan Srnec, tako da u ekipi sad igraju i dva brata Goričanec Filip i Martin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije