Izvrsni rezultati u Wiesbadenu, Mariboru i Malom Lošinju

Wiesbaden: Mekovec među osam

Nakon velikog uspjeha na turniru u Valenciji, Iva Mekovec nastavlja s dobrim rezultatima. Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara ITF-a u Wiesbadenu (nagradni fond 10.000 USD) Iva je pobjedama protiv Njemice Hannah Nagel 62 61 i Celine Cattaneo iz Francuske 76 64 stigla do četvrtfinala gdje je zaustavljena od domaće igračice Julie Kimmelmann 46 76 63. Susret je kod rezultata 1:1 u setovima nastavljen igrati zbog kiše u dvorani na tvrdoj podlozi na kojoj se bolje snašla Njemica.

Iva ovog tjedna nastupa na juniorskom turniru u Milanu 53 Trofeo Bonfiglio. Iva je 13. nositeljica turnira i u prvom kolu će igrati s Belgijankom Marie Benoit.


Maribor: Ena Babić u četvrtfinalu

Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe za dječake i djevojke do 14 godina održanom u Mariboru Ena Babić ostvarila je plasman u četvrtfinale turnira gdje je zaustavljena od Švicarke Tamare Arnold 63 64.

U prvom kolu Ena je kao nositeljica bila slobodna, u drugom i trećem kolu bila je uspješnija od Slovenki Anje Gal 61 63 i Zale Dovnik 63 61.


Druga teniska liga: Poraz protiv Karlovčana, pobjeda protiv Vinkovčana

Sredinom svibnja započinju natjecanja u Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi u kojoj sudjeluje prva seniorska momčad Teniskog kluba Franjo Punčec Čakovec.

U prvom kolu na gostovanju u Karlovcu kod istoimene momčadi zabilježen je i prvi poraz u prvenstvu. Igrači Karlovca bili su uspješniji i pobjedili rezultatom 6:3. Pobjede za momčad Punčeca ostvarili su Dejan Žličar i Bojan Jaklin u pojedinačnim susretima i Bojan Jaklin i Milan Stojko u susretu parova.

Na domaćem terenu u drugom kolu protiv gostiju iz Teniskog kluba Vinkovci zabilježena je prva pobjeda i upisana dva boda. Rezultat susreta 6:3 za domaću momčad. Pobjede za momčad Punčeca ostvarili su Mitja Zajšek, Dejan Žličar, Petar Kaučić, Bojan Jaklin u pojedinačnim susretima i parovi Žličar / Jaklin i Kaučić / Hublin.


Otvoreno prvenstvo Lošinja: Odlični Leonarda Horvat i Luka Horvat

U organizaciji Teniskog kluba Lošinj – Jadranka održan je turnir za dječake i djevojčice do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Na turniru su nastupili i mlađi igrači i igračice TK Franjo Punčec Čakovec i to više nego uspješno.

Leonarda Horvat s tri pobjede u Round robin kvalifikacijama plasirala se u glavni turnir gdje je pobijedila Niku Svetec (TK Varteks) 60 63 i u finalnom susretu domaću igračicu Petru Ivanišević 16 62 60.

Luka Horvat se u glavni turnir plasirao također s tri pobjede u kvalifikacijama, gdje je redom pobijedio Dorjiana Biondića (TK Kastav) 60 63, Ivana Markušića (TK Jastrebarsko) 64 26 62 i u polufinalnom susretu Matea Šepića (TK Rukavac) 75 64. U finalnom susretu bolji od njega bio je Riječanin Stjepan Balen u tri seta 60 26 62.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije