Sportski vikend

Speedway: Dino Kovačić u borbi za polufinale svjetskog prvenstva pred svojim navijačima; 2. HNL: Međimurje u posljednjem kolu dočekuje Marsoniju; 3. HNL: Utakmice u Pribislavcu, Čakovcu i Prelogu; Međimurske nogometne lige: Prvenstva ulaze u završnicu; Rukomet: Međimurje s Varteksom završava prvenstvo; Odbojka: Treće kolo ljetne lige i 9. sobočki obiteljski turnir u odbojci na pijesku; Košarka: Susret generacija Rudara.

Na stadionu Millenium u Donjem Kraljevcu u subotu se od 19:00 sati vozi četvrtfinalna utrka Svjetskog prvenstva za vozače do 21 godine. Naš predstavnik bit će Dino Kovačić koji će trebati podršku domaće publike u teškoj borbi s vozačima iz Australije, Češke, Njemačke, Poljske, Rusije, SAD-a, Slovenije i Velike Britanije.

U posljednjem kolu 2. HNL Međimurje u nedjelju u 17:30 sati dočekuje Marsoniju iz Slavonskog Broda. Čakovčani su 13. s 19 bodova, dok su Brođani 12. s 30 bodova.

U pretposljednjem kolu 3. HNL sjever u subotu u 17:30 sati igraju Polet Pribislavec – Graničar Kotoriba, Čakovec – Ivančica, Mladost Prelog – Podravina Ludbreg i Nedeljanec – Nedelišće.

U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi u subotu u 17:30 sati Centrometal u Macincu dočekuje Slogu iz Čakovca. U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi – zapad u Štrukovcu se sastaju Hajduk i Strahoninec.

U nedjelju od 10:30 sati igrat će se dva susreta. U istočnoj skupini Druge međimurske nogometne lige u Novakovcu se sastaju Graničar i Galeb iz Oporovca, dok u Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi – istok Eko dočekuje u Svetome Križu Mladost iz Dekanovca.

U posljednjem susretu rukometne Lige za ostanak Međimurje u subotu u 16:00 sati dočekuje Varteks iz Varaždina.

U trećem kolu ljetne lige Međimurja u odbojci za seniore u subotu će igrati Tottenham – Totovec (19:00), Plavi Peklenica – Centrometal Čakovec (18:00) i Elting Nedelišće – Mladost Vularija (18:00).

U subotu se organizira i  9. sobočki obiteljski turnir u odbojci na pijesku s početkom u 15:00 sati. Ekipu čine mama, tata i dijete do 15 godina. Organizator je USR Sport za sve Mala Subotica.

Košarkaški klub Mursko Središće u subotu organizira susret generacija s početkom u 16:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije