PONOSNI SMO DO NEBA

BRAVO, MAJSTORE! Naš Nenad Vrbanec viceprvak svijeta u judu za osobe sa Down sindromom

Sjajne vijesti dolaze nam iz Madeire. Nenad Vrbanec postao viceprvak svijeta u kategoriji -90kg za osobe sa Down sindromom

Nenad Vrbanec je u petak otputovao na daleki otok Madeiru u grad Funchal gdje se održava 3. Svjetsko prvenstvo u judu za osobe sa Down sindromom. Natjecanje je okupilo devet država – Portugal, Poljsku, Finsku, Meksiko, Saudijsku Arabiju, Italiju, Hrvatsku, Švedsku te Mađarsku.

Sjajne vijesti dolaze nam iz Madeire. Nenad Vrbanec postao je viceprvak svijeta u kategoriji -90kg za osobe sa Down sindromom!

Danas, u nedjelju se održava ekipno prvenstvo gdje će naš Nenad nastupiti u miješanom sastavu sa Švedskom i Poljskom. Podsjetimo, Nenad je na svojem prvom Svjetskom prvenstvu nastupio 2019. godine u Guimarãesu (Portugal), gdje je osvojio svoju prvu svjetsku medalju te postao viceprvak svijeta u kategoriji -81kg.

Ovo je sjajan uspjeh za našeg Nenada te za cijeli čakovečki Judo klub Zrinski. U pratnji je njegov trener Filip Šeketa te predsjednik kluba Ivica Jalšovec. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije