IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE

ŠRD ŠARAN PALINOVEC Proslava dobrih rezultata uz odojak

Kako bi proslavili dobre rezultate, za sve članove društva u palinovskom ribičkom domu je organizirano druženje uz odojak

Sedamdesetak članova Sportskog ribolovnog društva “Šaran” Palinovec ove godine ima razloga za zadovoljstvo. Uz redovne aktivnosti na uređenju okoliša uz ribički dom, radili su na izmuljivanju ribnjaka i čišćenju mrijestilišta, a uz vrtni paviljon je sagrađena i nadstrešnica.

Nije sve ostalo na radnim aktivnostima, kako nam otkriva predsjednik društva Ivan Čanadi, iza njih je i uspješna natjecateljska sezona. Osvojili su pet prvih mjesta i jedno drugo mjesto u šest kola 2. Međimurske lige zapad, a po treći puta osvojili su i Općinski kup Donjeg Kraljevca. Na ukupno devet natjecanja na kojima su sudjelovali, sedam puta su bili prvoplasirani, jednom drugoplasirani i jednom trećeplasirani. 

– Za sve to je zaslužna naša natjecateljska ekipa u sastavu Marko Čanadi, Zvonko Pranklin, Marija Pranklin i Jan Zrna, a pod vodstvom Josipa Zrne kao kapetana, ističe predsjednik društva.

Kako bi proslavili dobre rezultate, za sve članove društva u subotu, 10. rujna u palinovskom ribičkom domu je organizirano druženje uz odojak, a ribiče su obišli i predsjednik MO Palinovec Vladimir Sabol i načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat koji su okupljenima i čestitali.

– Jedna su od aktivnijih udruga koja može biti primjer i ostalim udrugama, istaknuo je među ostalim načelnik Horvat te obećao daljnju podršku Općine u radu društva. 

* Preuzeto iz Lista Međimurje broj 3.516

Predsjednik društva Ivan Čanadi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije