3. HNL: Orehovec smijenjen, Čakovec popio desetku!

Želimir Orehovec više nije trener Nogometnog kluba Nedelišće! Iako je klub pri vrhu 3. HNL sjever, iako klub u srijedu igra polufinale kupa, Orehovec je smijenjen dva sata prije početka današnjeg prvenstvenog susreta.

Iako smo Orehovca kontaktirali zbog rezultata današnje utakmice, rekao nam je sljedeću stvar: “Dva sata prije početka utakmice nazvao me predsjednik kluba Ivica Mihalić i rekao mi da sam smijenjen. Na moje pitanje zbog čega odgovor je samo bio:”J*** ga.” Kontaktirao sam članove Upravnog odbora koji o ovome pojma nemaju. Smijenjen sam bez razloga.”

Nazvali smo i Ivicu Mihalića koji je na naše pitanje je li Orehovec zaista smijenjen odgovorio: “Da.”. Je li smijenjen zato jer će doći netko drugi Mihalić je dodao: “Za sada nemamo nikoga u vidu.”.

Možda ova priča ima začetak u prošloj utakmici kada je Nedelišće zabilo gol Čakovcu za 1:1. Tada je Mihalić ustao s klupe i jednom svom igraču nešto savjetovao. Na to je Orehovec poludio vikavši na Mihalića da ne mogu dvojica voditi utakmicu, da je on trener, da mu se ljudi zbog njega smiju s tribina.

U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi – sjever Nedelišće je na svom travnjaku danas dočekalo pretposljednji Papuk. Nedelišće je pobijedilo 5:4, a poluvrijeme su vodili 4:1.

Čakovec je bio u gostima u Slatini dobio čak 10 komada. Već je na poluvremenu bilo 8:1 za domaćina, a susret je završio 10:2. Ekipu Čakovca činilo je samo 11 igrača, od čega je jedan igrač bio vratar, neki su morali igrati ozlijeđeni, a kako su neki mladi igrači maturanti nisu bili u najboljem izdanju…

Polet je u Pribislavcu igrao s Croatiom iz Grabrovnice koja je slavila 0:4. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Rezultati: 3. HNL sjever 27. kolo: Nedelišće – Papuk 5:4, Polet – Croatia 0:4, Slatina – Čakovec 10:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije