Nemirno u zapadnoj skupini druge nogometne lige

Proteklo 25. kolo 2. MNL zapad donijelo je dosta posla disciplinskom sucu Međimurskog nogometnog saveza Stjepanu Talanu.

NK Venera kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog prijave po delegatu fizioretapeuta zbog vrijeđanja na utakmici u Zasadbregu.

NK Šenkovec je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja trenera na utakmici u Trnovcu.

NK Hajduk Štrukovec kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog pljuvanja suca od strane gledatelja.                

Dvojica igrača dobila su kazne od četiri utakmice neigranja, a to su Nikola Graf iz NK Strahoninec i Kristijan Štajerec iz NK Jedinstvo Novo Selo na Dravi.

Treba istaknuti i naglasiti pozitivan primjer u 3. MNL istok gdje u ovom kolu nije bilo isključenja i u idućem kolu svi igrači imaju pravo nastupa jer nitko nema tri žuta kartona.

Da nije bezazleno ni u veteranskim vodama govori primjer utakmice istočne skupine u kojoj je Polet iz Pribislavca poražen kod kuće od vodećeg Spartaka 2:3. Igrač Poleta Vladimir Sever i igrač Spartaka Marko Novak kažnjeni su s dvije utakmice neigranja.

Nije mirno ni kod pionira. Naravno, nisu u pitanju djeca. U skupini C Bratstvo je pobijedilo u Savskoj Vesi ekipu BSK 3:2, a NK BSK Belica se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba na utakmici u Savskoj Vesi.         

            
I za kraj jedan poziv: pozivaju se svi nogometni treneri s područja Međimurskog nogometnog saveza i Međimurske županije na osnivačku Skupštinu Zbora nogometnih trenera Međimurske županije, dana 17.05.2012.(četvrtak) s početkom u 20:00 sati u restoranu Fortuna u Maloj Subotici. Poziv upućuje Inicijativni odbor za osnivanje Zbora nogometnih trenera Međimurske županije

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije