Startala je Ljetna liga Međimurja u odbojci

Startala je Ljetna liga Međimurja u odbojci za seniore koja se odigrava na vanjskim asfaltiranim igralištima. U prvom kolu ostvareni su očekivani rezultati. U Vulariji domaća Mladost nije uspjela ozbiljnije ugroziti prvu momčad Totovca.

Obje ekipe nastupile su znatno oslabljenje, a na kraju je bilo 0:3. Ipak, domaćini su lakše
preboljeli poraz nakon utakmice uz odojak koji se pekao tijekom susreta. Ionako u ovom natjecanju rezultat nije na prvom mjestu, već međusobno druženje.

U drugom susretu favorizirani Centrometal Macinec slavio je u Totovcu protiv Tottenhama sa 3:1. Gosti su do pobjede došli puno teže nego je bilo za očekivati. Naime radi se o momčadi prepunoj igrača iz prvoligaške postave kluba iz Črečana (Tomica Posavec, Petran, Paliknaš i Gotal).

Na drugoj strani veterani totovskog kluba igrali su odlično. Naročito su bili dobri u obrani, a na ruku im je išao i jak vjetar koji je puhao tijekom susreta. Prvi set vodili su Totovčari 23:21, ali nisu izdržali do kraja i završilo je 21.25. Drugi set bilo je 19:25.

A onda je konačno treći set otišao na stranu domaćih sa 25:21. Ipak više od toga nisu mogli. Četvrti set sigurno je otišao na stranu gostiju. Očekivalo se da će najneizvjesniji biti susret Elting Nedelišće i Centrometal Čakovca. Tako je bilo.

Na kraju su slavili Centrometalovci sa 3:2. Prvi set dobio je Elting 27:25. Zatim dva seta lakše idu gostima, da bi opet Elting dobio četvrti set sa dva razlika. Ipak u petom nije bilo
neizvjesnosti. Poveli su “Čakovčani” sa 8:1 i lako priveli set kraju.

U narednom kolu slijedi dvostruki program u Črečanu. Prvo u 17:00 sati igraju Centrometal Macinec – Plavi Peklenica, a u 18:30 Centrometal Čakovec – Tottehnam. U Totovcu pak se sastaju istoimeni domaćin i Elting Nedelišće.

1. kolo

Mladost – Totovec 0:3
Tottenham – Centrometal Macinec 1:3
Elting Nedelišće – Centrometal Čakovec 2:3
Plavi Peklenica slobodni

2. kolo – subota 12.5.2012.

Centrometal Macinec – Plavi Peklenica
Centrometal Čakovec – Tottenham
Totovec – Elting Nedelišće
Mladost Vularija slobodna

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije