Nogomet: Međimurje u pet minuta srušilo Goricu

U 28. kolu 2. HNL Međimurje je bilo bolje od Gorice 4:1. Sve je bilo riješeno u pet minuta. U 6. minuti prodor Puclina i Marčinkovića s lijeve strane, dodana je lopta u sredinu gdje ju u gol posprema Nikola Barat za 1:0.

Već u idućoj minuti Nynkeu dobiva loptu na sredini, s više od 25 metara odmjerava vratara i šalje preciznu prizemnu loptu u donji lijevi kut za 2:0.

U 10. minuti Jurica Marčinković ubacuje s lijeve strane u peterac Gorice, vratar Elmar Hadžić ne reagira, a iz neposredne blizine loptu u gol za 3:0 posprema Nynkeu. To je bio rezultat prvog dijela.

U 47. minuti već je 4:0. David Puclin bio je uporan u napadanju gostujućeg obrambenog igrača, izborio je loptu, izašao sam pred vratara pokraj kojeg šalje loptu u mrežu za 4:0.

Pri kraju susreta kazneni udarac za Goricu kojeg je realizirao Igor Mostarlić koji je dio svoje karijere proveo u Čakovcu.

Preostaju još dva kola u kojima se trener Damir Biškup nada što povoljnijem ishodu kako bi Međimurje prvenstvo završilo barem na 13. mjestu i imalo nekakvu nadu za drugoligaški ostanak.

U ovom kolu Croatia je kod kuće poražena od Rudeša 0:2, HAŠK je bio slobodan pa je Međimurje izjednačeno s HAŠK-om s 18 bodova, a Croatia na začelju ima 16 bodova.


3. HNL: Mladost teško s Poletom

U 3. HNL Mladost je u Prelogu pobijedila Polet iz Pribislavca 4:3. Polet je prvi dio dobio 2:1 s dva gola iz slobodnih udaraca. U nastavku je Mladost preokrenula, s time da je pri kraju susreta Polet pogodio i prečku.

Međimurske lige: Tri gostujuće pobjede

U 1. MNL Centrometal je kod kuće poražen od Dinama iz Palovca 1:4. Poluvrijeme je bilo 0:3. Dinamo je poveo i 0:4, a domaća ekipa je zabila počasni gol za 1:4.

U 2. MNL zapad Hajduk je u Štrukovcu poražen od Međimurca 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Domaćin se žali na suca koji prema njihovom viđenju nije dosudio za njih kazneni udarac i poništio im je regularni gol.

U 2. MNL istok Hodošan je poražen od Dinama iz Domašinca 2:3. Poluvrijeme su dobili gosti 1:2.

 

U 3. MNL istok Napredak je u Gornjem Kraljevcu pobijedio Romsku vatru 12:1. Poluvrijeme je bilo 6:0. Zanimljivo je javlja nam čitatelj portala da je treći gol na utakmici bio 100-ti pogodak Napretka u ovoj sezoni, a postigao ga je prvi strijelac kluba Davor Mučić. – Ukupno imamo 109 golova postignutih, daleko najviše u svim ligama – ponosni su igrači NK Napredak.

Davor Mučić postigao 100-ti pogodak koliko ih je ove sezone NK Napredak uvalio u protivničke mreže

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije