Igor Goričanec pobjednik trail runninga Ničija zemlja

Nedavno je održano 4. kolo trail runninga Ničija zemlja koje su zajednički organizirali Biciklistički klub Prelog i Triatlon klub Međimurje. Cilj utrke je bio ljudima željnim kretanja pokazati ljepotu trčanja kroz prirodu koje se poprilično razlikuje od trčanja po asfaltu.

XC staza preloškog kluba pokazala se kao izvrstan odabir jer je prepuna krivina, neravnina i korijenja koje su od natjecatelja tražile maksimalnu koncentraciju da ne bi došlo du uganuća zglobova i padova. Unatoč tome, staza je prema mišljenju sudionika bila idealna.

Prosječno je po kolu nastupilo devet trkača, najmanje na posljednjem kolu, njih šest, a najviše na 2. i 3. kolu, njih 11.

Termin petkom u 17 sati možda nije bio idealan, ali u jako zgusnutom rasporedu raznih biciklističkih i trkačkih utrka vikendima te sredinom tjedna drugačije nije bilo moguće. Ova mini liga je ionako bila probni projekt koji će iduće godine osvanuti u ozbiljnijem formatu.

Ukupni pobjednik lige postao je Igor Goričanec iz TK Međimurje koji je u svoja tri nastupa svaki put odnio pobjedu, drugo mjesto je osvojio Nikola Pavčec, a treće Matija Šimunić iz BK Prelog.

Od pripadnica ljepšeg spola nastupale su samo tri natjecateljice i to Ana Maček na dva kola, Sandra Lehki Horvat, također na dva kola i Katarina Nestić na jednom kolu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije