Nogomet: Dva velika nedjeljna derbija

U vikendu koji je pred nama odigrat će se 35 utakmica Međimurskih nogometnih liga, a među njima se ističu dva derbija. Sastaju se vodeće ekipe 1. MNL i 3. MNL zapad.

U 26. kolu 1. MNL drugoplasirani Polet u Svetom Martinu na Muri dočekuje vodeći BSK iz Belice. Oba kluba imaju po 48 bodova. Oba kluba trenutno ne blistaju rezultatima i u posljednje su vrijeme dosta kiksala, ali derbi sigurno ima svoju draž u kojem će igrači dati sve od sebe.

Ne treba sumnjati ni da će veliki broj gledatelja doći pogledati ovaj susret u kojem će možda pasti odluka o prvaku najelitnije međimurske nogometne lige. Krajem listopada BSK je slavio u Belici 3:1.

U 21. kolu 3. MNL zapad lider Mali Mihaljevec na svom travnjaku dočekuje drugoplasirani Torpedo iz Križovca. Mali Mihaljevec ima 52 boda, a Torpedo 47 s time da domaći klub ima utakmicu više. Mihaljevčani bi vjerojatno bili zadovoljni i bodom, a pobjeda bi vjerojatno već sada riješila pitanje prvaka.

U jesenskom dijelu prvenstva početkom listopada susret ovih ekipa završio je 0:0. Obje ekipe se žele pomaknuti iz najnižeg ranga međimurskog nogometa pa se očekuje vatrena utakmica jer se može vrlo lako dogoditi da o njoj ovisi cijela sezona.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije