Nogomet: Poraz Međimurja, Čakovcu tri gostujuća boda

U prvenstvenom susretu 27. kola 2. HNL Međimurje je danas gostovalo kod Solina. Susret je završio rezultatom 3:1 . Prvo poluvrijeme domaćin je poveo 2:0. Čakovčani su smanjili u nastavku na 2:1, no domaćin trećim golom potvrđuje pobjedu. U subotu u Čakovcu u 17:00 sati gostuje Gorica.

U 3. HNL sjever u 16. prvenstvenom kolu Nedelišće je gostovalo u Ždralovima kod vodeće Mladosti. Domaćin je zabio po tri gola u svakom poluvremenu i slavio 6:0.

Graničar je u Kotoribi dočekao drugoplasiranu Koprivnicu i proveo se još gore nego Nedelišće. Koprivnica je slavila čak 8:0. Prvo poluvrijeme Kotoripčani su primili dva gola, a u nastavku čak šest.

 
U Pribislavcu su se sastali Polet i Podravina iz Ludbrega. Domaćin je poražen 1:5. Poluvrijeme je bilo 0:2.

Mladost je u Prelogu dočekala petoplasirani Bjelovar. Gosti su pobijedili 1:0 golom kojeg su dali u prvom poluvremenu.

Čakovec je igrao u gostima kod pretposljednjeg Papuka u Orahovici gdje je slavio 5:2. Poluvrijeme je bilo 2:1 za Čakovec.

Ovog vikenda u 27. kolu igrat će Čakovec – Nedelišće, Mladost Prelog – Polet Pribislavec i Croatia Grabrovnica – Graničar Kotoriba.

U 2. MNL zapad danas su igrali Međimurec Dunjkovec – Pretetinec i Trnovec. Međimurec je bio bolji rezultatom 3:0. Dva gola zabili su u prvom poluvremenu i jedan u nastavku.

U 3. MNL zapad u Brezju je Hajduk na igralištu Hraste dočekao Dinamo iz Žiškovca. U “vječitom derbiju” Hajduka i Dinama domaćin je pobijedio 6:3. Prvi dio dobili su nogometaši iz Žiškovca 2:1, no u nastavku preokret Hajduka za sigurnu i visoku domaću pobjedu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije