Rukomet: Kadeti Međimurja u Poreču

Poreč će od 3. do 6. svibnja ugostiti 1. Festival rukometa. Na jednom mjestu okupit će se više od 1500 rukometaša i rukometnih djelatnika.

Uz završnicu Kupa za rukometaše, Porečani će imati prigode vidjeti završnicu kadetskog prvenstva, a održat će se sudački i trenerski seminar.

Tako će se na jednom mjestu okupiti gotovo svi povezani muškim rukometom: osam najboljih hrvatskih kadetskih momčadi (Croatia osiguranje Zagreb, Dubrava, ZG Dubrava, Međimurje, Moslavina, Osijek, Kozala i Split), četiri seniorske momčadi (Croatia osiguranje, NEXE, Zamet i Moslavina), više od 500 trenera na trenerskom te više od 250 sudaca na sudačkom seminaru.

Kadeti Međimurja brane naslov viceprvaka, a silom prilika zbog stanja u RK Međimurje nastupaju i u rukometnoj Premijer ligi. Prerano za svoje godine bačeni su u grotlo najelitnijeg državnog rukometnog ranga gdje im nije mjesto.

Ako ništa drugo stekli su iskustvo igranja protiv jačih protivnika, a sada je pitanje koliko će im to biti od pomoći na ovoj završnici te koliki će biti faktor umora zbog brojnih odigranih utakmica u posljednjih nekoliko tjedana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije