Nogomet: Poraz Međimurja, slavlje Nedelišća, Rudar prvak

U 26. kolu 2. HNL Međimurje je na svom travnjaku poraženo od Mosora 1:3. U prvom dijelu poveli su Čakovčani golom Jurice Marčinkovića u 30. minuti. Mosor koji je četvrti na tablici nije napravio apsolutno ništa.

U samo dvije – tri minute u drugom dijelu David Puclin je dobio dva žuta kartona i Međimurje od 62. minute igra s igračem manje. Prvi karton zbog starta sudac Dario Bel pokazao je opravdano, a drugi je pokazao samo iz njemu znanih razloga.

Bio je prekršaj na sredini terena. Puclin je trčao od lopte ne pokazavajući apsolutno nikakvu namjeru da omete igrača Mosora u izvođenju slobodnog udarca. Igrač Mosora namjerno napucava Puclina i Bel mu zbog toga pokazuje crveni karton. Ova odluka je riješila pitanje pobjednika.

Do kraja susreta Međimurje se brani, ali ne uspijeva. U 77. minuti Božak izlazi u prazno s čakovečkog gola, lopta ide prema mreži no na gol crti ju udara Petak. Na žalost minutu nakon toga gol.

Barat bespotrebno vuče loptu na tridesetak metara od gola i gubi ju. Do lopte dolazi Dino Pecotić koji uz pomoć stative posprema loptu u gol za 1:1. U zadnjih par minuta Mosor daje još dva gola. Najprije Juraj Grizelj u 88. minuti i u sudačkoj nadokadni Domagoj Barabarić za konačnih 3:1.

3. HNL: Samo Nedelišće slavilo

U 3. HNL Nedelišće je bilo bolje od Ivančice 2:1. Prvi dio završio je 1:1. Graničar je poražen u Kotoribi od Slatine 3:4. Nakon rezultata 1:1 gosti su poveli 1:3. Kotoripčani se vraćaju na 3:3, no Slatina četvrtim golom odnosi sve bodove. Polet je poražen od Mladosti iz Ždralova 0:5.

Bjelovar je pobijedio Čakovec 6:1. Nakon dvadesetak minuta bilo je 2:0, poluvrijeme je završilo 3:0. Croatia je bila bolja od Mladosti iz Preloga 4:0. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu, a domaćin je poveo iz vrlo dvojbenog kaznenog udarca.

Međimurske lige: Rudar prvak

U 1. MNL Sloboda Slakovec i Naprijed odigrali se bez golova.

 

 U 2. MNL zapad Rudar je pobijedio Dravu 2:1 i time matematički potvrdio naslov prvaka. Poluvrijeme je bilo 1:1. Venera je poražena u Svetom Jurju na Bregu od Hajduka iz Štrukovca 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:0.

U 3. MNL zapad Donji Koncovčak je pobijedio Hajduka iz Brezja 2:0 golovima u prvom poluvremenu, a lider Mali Mihaljevec je sa 7:0 bio bolji od Paraga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije