SLAVLJE U ČAKOVCU

FOTO Međimurje je uspjelo: Pobijedili su Hrvatski vitez i plasirali se u Drugu ligu!

Međimurje je u novoj sezoni osiguralo status drugoligaša

Na najbolji mogući način domaći su završili sezonu, osigurali su vrlo dobrom i pametnom igrom kroz svih 90 minuta u novoj sezoni status drugoligaša. Gosti slabi, u polju su igrali donekle dobro, bez završnice i pravih prilika, sigurno se nisu nadali ovako uvjerljivom porazu.

Već u 8. minuti domaći su najavili uspjeh, dobru akciju koju je započeo Škvorc završio je vodećim pogotkom Denis Glavina. U 18. minuti u prilici je bio Dominik Glavina, a isti igrač imao je priliku i u 31. minuti, ovaj puta gostujući vratar pravovremeno je dobro reagirao. Posljednju priliku u prvih 45 minuta nije iskoristio Dominik Glavina u 43. minuti, gosti u tom dijelu, ali i kasnije bez prilike za popraviti rezultat.

Početkom drugog poluvremena nešto više inicijative gostiju, domaći su se orijentirali na kontre, jedna je u 60. minuti bila uspješna. Akciju Dominik Glavina – Denis Glavina uspješno je pogotkom završio Jozef Kuqi i najavio već tada slavlje. Pobjedu je “potvrdio” svojim drugim pogotkom Dominik Glavina u 80. minuti, nakon udarca iz kuta Denisa Glavine bio je u gostujućem petercu najsnalažljiviji i glavom postigao pogodak.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, gosti su tek jednom opasnije ugrozili Kirića pa je slavlje počelo već na terenu, a nastavilo se je van terena s ovaj puta brojnim gledateljima.

MEĐIMURJE – HRVATSKI VITEZ 3:0 (1:0)

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 500. Sudac: Dražen Matasić (Đakovo). Pomoćnici: Grofenik i Jurić. Četvrti sudac: Romoić, Delegat: Posavec. Strijelci: 1:0 Do. Glavina (8), 2:0 Kuqi (60), 3:0 Do. Glavina (80)

MEĐIMURJE: Kirić, Cerovčec, Hranilović, Hlišć, Ratajec, Marić (86. Marđetko), Do. Glavina (84. Bacinger), Škvorc (67. Petrenko), Kuqi, Arambašić, De. Glavina (81. Ivančić). Trener: Gordan Golik

HRVATSKI VITEZ: Fejzić, Pedišić, Ivandić, Brkić, Rončević, Knežević, Gambiraža, Zdrilić, Tokić, Jurjević, Torbarina. Trener: Jure Ivandić   
Žuti kartoni: Jurjević (60), Brkić (61), Knežević (79), Zrilić (90.). Igrač utakmice: Dominik Glavina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije