U Čakovcu odigran prvi nogometni turnir za vrtiće

Na stadionu SRC Mladost u Čakovcu u srijedu je po prvi puta održan nogometni turnir za djecu iz dječjih vrtića Međimurske županije.

Pozivu Nogometne škole “Međimurje-Čakovec“, koja je bila inicijator i organizator turnira, odazvalo se sedam dječjih vrtića i to  DV Dječja mašta Čakovec, DV Ftiček Hodošan, DV Maslačak Mursko Središće sa tri ekipe Gromovi, Pume i Štrumpfovi, DV Smješko Sveti Martin na Muri, DV Potočnica Mala Subotica, DV Loptica, DV Čakovec iz vrtića Cvrčak.

Uz njih nastupale su i dvije ekipe djece vrtićkog uzrasta iz Nogometne škole. U natjecanju je ukupno sudjelovalo 125 mališana koji su imali gromoglasnu podršku tristotinjak navijača.

Rezultati:

Četvrtfinale

DV Smješko : DV Potočnica 1:0
DV Ftiček : DV Cvrčak 0:1
NŠ Klipići I : DV Dječja mašta 3:0
DV Maslačak Pume : DV Maslačak Štrumpfovi 4:0

Polufinale
DV Smješko : DV Cvrčak 0:1
NŠ Klipići I : DV Masalčak Pume 0:0 (2:0)

Utakmica za 3. mjesto
DV Smješko : DV Masalačak Pume 0:1

Finale
DV Cvrčak : NŠ Klipići I 0:1

U organizaciji turnira sudjelovali su svi zaposlenici Nogometne škole na čelu sa predsjednikom Dejanom Panićem koji je svim sudionicima podijelio medalje, a ekipama koje su osvojile prva tri mjesta i pehare. Pobjednička ekipa dobila je i prelazni pehar.

Uzimajući u obzir pozitivne dojmove svih sudionika i njihovu najavu da će se i slijedeće godine rado odazvati pozivu, možemo zaključiti da je turnir bio uspješno organiziran i svi se već raduju ponovnom susretu iduće godine s još više sudionika. Organizator se posebno zahvaljuje pekari Suncokret na doniranim klipićima i Podroom baru na vodama za sve sudionike.

Radi daljnje popularizacije  nogometa među mladima, Nogometna škola 16. svibnja organizira  tradicionalni već 5. po redu turnir djece nižih razreda osnovnih škola, pa ovim putem pozivaju sve da im se pridruže  na tom turniru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije