Hrvatski speedwayaši pokorili Poljsku

Hrvatski speedwayaši pokorili Poljsku

Jurica Pavlic je u nedjelju osvojio 12 bodova sa tri pobjede, jednim drugim i jednim trećim mjestom na utrci Unia Leszno – Sparta Wroclaw te su rezultatom 52-38 pobijedili u derbiju. Oduševljeni navijači pozdravili su njegov povratak na stazu nakon što je prošle godine propustio veći dio sezone zbog ozljede. Danas je spremniji i motiviraniji nego ikada.

– Jako sam sretan zbog ove pobjede i zadovoljan sam svojim nastupom. Najveća mi je motivacija bila pokazati i dokazati da sam spreman za ovu sezonu, mjeseci truda i treniranja u zimskom periodu su se isplatili i sad jedva čekam nove utrke. Slijedeći tjedan počinje švedska liga te uskoro i kvalifikacije za Grand Prix, što znači da se još više moramo koncentrirati na utrke, motore, logistiku.

U subotu me kod kuće očekuje utrka državnog prvenstva koje je postalo sve teže ali i zanimljivije, zbog sve više odličnih vozača iz Hrvatske i Slovenije, a u nedjelju već moram biti u Rzeszowu u Poljskoj, rekao je nakon utrke Jurica Pavlic.

Dino Kovačić nastupio je u drugoj poljskoj ligi za klub KSM Krosno te odličnim nastupom zamalo doveo svoj klub do pobjede. Nedostajala su im dva boda do pobjede nad klubom Kolejarz Rawicz. Dino je osvojio 12 bodova te dva bonusa u šest vožnji, što će zasigurno zaoštriti utrku državnog prvenstva na Mileniumu u subotu, 28. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije