Plivači ČPK-a u Sisku na 1. kolu Lige Regije IV.

Plivači ČPK-a u Sisku na 1. kolu Lige Regije IV.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba sudjelovali su na 1. kolu Lige Regije IV. u Sisku.  Na natjecanju su sudjelovali klubovi iz Regije IV (Sisak 107, ČPK 17, Đakovo 7, Olimp 15, Osijek Žito 46, Vinkovački PK 26, Varaždinske Toplice 12, Međimurje 13,  Cerine Koprivnica 16 i Triton Sisak 10) sa ukupno 272 plivača.

Na programu 1. kola, koje se plivalo u 50m bazenu bile su sljedeće discipline: 50 m slobodno, 400 m slobodno, 100 m leptir, 100 m leđno, 200 m prsno te izvanredno 800 m i 150 0m slobodno.

Natjecatelji su razvrstani u četiri zatvorene kategorije (računaju se sa plivačkom sezonom 2012.): Kategorija A – seniori, mlađi seniori i juniori, kategorija B – mlađi juniori, kategorija C – kadeti i kategorija D – mlađi kadeti i početnici.

ČPK je na natjecanju je nastupio sa 17 plivača (Cigler, Juričan, Marciuš, Stunković K., Dodlek L., Tkalčec, Baksa, Štampar, Lisjak, Marciuš, Pospišil, Dodlek M.,  Karlovčec, Sunković V., Furdi, Sabol i Šinjori) koje je vodio Goran Kolarić, prof.

Na natjecanju su plivači ČPK-a postigli velik broj plasmana u prva tri plivača u svim disciplinama programa, ali ovo nije natjecanje tipa gdje se dijele medalje već samo za isplivavanje rezultata koji omogućuju plasman na državno prvenstvo. Postignuti su odlični rezultati i već sad se može reći da prikazanim rezultatima možemo očekivati i dobre rezultate na državnim natjecanjima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije