DERBI KOLA

1. MEĐIMURSKA LIGA Derbi kola između Nedelišća i Graničara – evo kako utakmicu najavljuju iz klubova

Evo što uoči utakmice Nedelišća i Graničara kažu Karlo Kocijan, vratara Nedelišća, i Vilim Kos, kapetan Graničara iz Kotoribe

Derbi 25. kola 1. međimurske lige u subotu se odigrava u Nedelišću gdje istoimeni domaćin, trenutno drugoplasirana ekipa, ugošćuje najuspješniju ekipu proljeća, Graničar iz Kotoribe.

– Očekuje nas jako teška utakmica s Graničarom iz Kotoribe koji je osvojio najviše bodova u proljetnom dijelu prvenstva što samo potvrđuje da su odlična ekipa. Ipak, igramo na svom travnjaku pred svojim navijačima, posebno Skitnicama koji će nas kao i uvijek bučno bodriti, te uz maksimalni respekt prema gostima očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu te našu pobjedu – rekao nam je odlični vratar Nedelišća Karlo Kocijan.

Derbi nam je najavio i kapetan Graničara Vilim Kos.

– Ispred nas je teško gostovanje u Nedelišću. Utakmice između Graničara i Nedelišća uvijek su pune naboja, što je dokazala i utakmica na jesen u Kotoribi. Pred derbi u Nedelišću ohrabruju nas dosadašnji vrlo dobri rezultati ove polusezone, no prate nas i ozljede nekoliko standardnih igrača. Pozivam naše vjerne i brojne navijače da nas dođu podržati, kao i u svakoj utakmici do sad. Nadam se fer i korektnoj utakmici, ali i pozitivnom rezultatu za nas – rekao nam je kapetan Graničara Vilim Kos.

Utakmica započinje u 17 sati, a sudit će Škrobar, Čurila, Ž. Novak; Hozjak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije