BIMEP 2012: Dobriša Habuš slikao vozeći bicikl

Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve” u nedjelju, 15. travnja organizirao je jednodnevnu sportsko-rekreativnu manifestaciju pod nazivom “Biciklima međimurskim putevima – BIMEP 2012“.

Ova sportska manifestacija i ove je godine privukla veliki broj zaljubljenika u bickle (bez obzira na godine) koji su se imali prilike uključiti na jednom od 13 stajališta koja su se nalazila u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Orehovici, Macincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu, Podturnu, Prelogu i Čakovcu.

Bilo je onih koji su stazu prošli od Štrigove i Kotoribe, ali i onih malo manje izdržljivih koji su odvozili kraće relacije. No, bez obzira na to uvijek se kaže – važno je sudjelovati, a svi sudionici BIMEP-a dobili su prigodne diplome.

U biciklističku avanturu uputio se putujući fotograf Dobriša Habuš iz Donjeg Kraljevca koji nam je poslao slike s donjeg Međimurja (Donji Kraljevec , Sveta Marija, Kotoriba, Donja Dubrava, Prelog, Domašinec…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije