donosimo rezultate

NOGOMETNA SUBOTA Porazi Poleta, Dinamo iz Palovca visoko slavio protiv Centrometala, Jedinstvo pobijedilo Torpedo

Porazi Poleta, Dinamo iz Palovca visoko slavio protiv Centrometala, Plavi i Zasadbreg 77 remizirali, Jedinstvo pobijedilo Torpedo

3. HNL Sjever 21. kolo

U derbiju  21. kola 3. HNL-sjever u Svetom Martinu na Muri Mladost iz Ždralova je visoko pobijedila Polet 4:2. Međimurje je u Čakovcu pobijedilo Varteksa iz Varaždina 2:0 (Kuqi i Petrenko). Rudar je u Bjelovaru poražen rezultatom od 3:1.

4. NL ČAKOVEC-VARAŽDIN 18. KOLO

Draškovec i Ivančica remizirali

U 17. kolu 4.NL Čakovec-Varaždin Draškovec i Ivančica odigrali su susret bez pobjednika 1:1. U ostalim utakmicama kola koje se igraju u nedjelju sastaju se: Turčin:Dubravka-Zagorac–Galeb (Oporovec) Donji Vidovec: Budućnost-Mladost (Sveta Marija), Cirkovljan: Naprijed-Nedeljanec, Domašinec: Dinamo–Jalžabet

1. MEĐIMURSKA LIGA 23. KOLO

Sloga iz Čakovca šokirala Polet u Pribislavcu

U 23. kolu 1. Međimurske lige Dinamo iz Palovca je visoko savladao Centrometal rezultatom od 4:1. Nedelišće je minimalnim rezultatom pobijedilo Bratstvo iz Savske Vesi. Graničar (K) je do vrha napunio mrežu  Venera PMP pobijedivši je u Lopatincu 6:0. Sloga je šokirala Polet u Pribislavcu pobijedivši ga minimalnim rezultatom. Pobjedonosni pogodak postigao je Vadla u 58. minuti. Dubravčan je savladao Međimurec rezultatom od 3:0.  

Nedjelja: BSK–Omladinac(NSR) Velđi, Novak, Kedmenec-Modlic), Trnava–Croatia (Aldić, Šegović, Horvat-Hozjak), Bratstvo (J)–Sloga (Š) (Dumančić, Felker, Čurila-Kovačić), Jedinstvo (GM)–Podturen (Križarić, Žganec, Toplek-Borko). Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati

2. MEĐIMURSKA LIGA SKUPINA «A»

Hodošan visoko pobijedio Dravu iz Kuršanca

U 19. kolu II. Međimurske lige skupina «A» jedna je utakmica odigrana ona u Hodošanu gdje je vodeći Hodošan visoko sa 4:0 savladao Dravu iz Kuršanca.  U ostalim utakmicama kola koje se igraju ove nedjelje sastaju se:  Omladinac(DS)–Radnički, Mladost (D)–Budućnost (P), Borac (DH)–Borac PMP, Kraljevčan 38–Otok, ČSK–Vidovčan, Jadran–Drava(DM). Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA SKUPINA «B»  

Plavi i Zasadbreg remizirali

U II. Međimurske lige skupina «B»  u 19. kolu derbi kola odigrao se je u Peklenici gdje su Plavi i Zasadbreg 77 odigrali susret bez pobjednika 2:2.  U ostalim utakmicama kola postignuti su sljedeći rezultati: Hajduk (Š)–Sloboda (S) 1:1, Pušćine–Pobjeda 3:1, Vučetinec–Omladinac(M) 2:0. Nedjelja: Budućnost (M)–Mura, Sloboda (M)–Mali Mihaljevec, Strahoninec–Trnovec, Sokol –Hajduk (B).

III. MEĐIMURSKA LIGA 

Jedinstvo pobijedilo Torpedo u Križovcu

U 3. Međimurskoj ligi u 16. kolu u derbiju kola u Križovcu Jedinstvo iz Novog sela na Dravi je pobijedila Torpedo rezultatom od 3:2. U ostalim utakmicama kola sastaju se Međimurje-Čakovec–Dubrava 0:2, Bratstvo (P)–Graničar (N) 2:1, Donji Koncovčak–Parag 13:1. Napredak je slobodan.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije