STOLNI TENIS

FOTO Odigrano deseto kolo Superlige i 12. kolo 1. Hrvatske lige – evo rezultata​

Provjerite rezultate

Superliga 10. kolo

MSTC Čakovec je ovaj vikend bio domaćin GSTK Zagrebu i STK Pula. Ove tmurne i kišne subote u dvorani Treće Osnovne Škole Čakovec u goste je stigla ekipa GSTK Zagreb, ekipa koja puše za vrat vodećem Libertasu nije baš dala šanse našim dečkim pa je rezultat bio kao i vrijeme.

Susret su otvorili Filip Godina i Lovro Zovko, mišljenja gledatelja su da našem dečku fali još mrva iskustva jer rezultat od 1:3 za gosta uz dva dobivena “fixa” koja su lako mogla otići na stranu domaćina ne pokazuje točan omjer snaga. Poveo je Godina u prvom setu, drugi i treći set u pripetavanju otišli na stranu Zovka te dekoncentracija u četvrtom setu Godine i prvi bod otišao na konto gostiju.

U drugom meču susreli su se Matija Barić i Domagoj Maglić. Rezultat od 0:3 za gosta govori da Barić je imao stvarno loš dan ove subote.

Filip Panić je odlično otvorio susret u srazu sa mladim Antoniom Brakusom te poveo prvi set, drugi set osvaja gost, treći u pripetavanju odlazi na stranu gostiju, dok četvrti je bio izjednačen sve do rezultata 9:9, međutim gostujući Brakus se koncentrira na servisu i donosi pobjedu Zagrebčancima.

GODINA Filip – ZOVKO Lovro 1:3 (7,-10,-10,-3)

BARIĆ Matija – MAGLIĆ Domagoj 0:3 (-2,-7,-4)

PANIĆ Filip – BRAKUS Antonio 1:3 (8,-5,-10,-9)

STK MSTC ČAKOVEC Čakovec – GSTK ZAGREB Zagreb 0:3

U nedjelju u prijepodnevnim satima gostovala je ekipa STK PULA iz Pule.

Prvi meč otvorili su Filip Godina i Dorian Kuzmić. Gost je poveo u prva dva seta, Godina dobiva pripetavanje trećeg seta, te odličnom borbom nažalost gubi četvrti set, te su gosti poveli. Drugi susret Matija Barić i Leo Vekić su također završili u četiri seta te je meč otišao na stranu gosta, dok je Barić osvojio drugi set, a ostale glatko izgubio.

Filip Panić se susreo s Aleksom Krstevskim u trećem susretu. Glatka pobjeda gosta u tri seta uz poneki izvanredan poen domaćeg Panića.

GODINA Filip – KUZMIĆ Dorian 1:3 (-2,-6,10,-9)

BARIĆ Matija – VEKIĆ Leo 1:3 (-3,9,-3,-4)

PANIĆ Filip – KRSTEVSKI Aleks 0:3 (-3,-8,-5)

STK MSTC ČAKOVEC Čakovec – STK PULA Pula 0:3

1. HL “Muški”

U posljednjem kolu 1.HL “Muški” prošle subote domaćini STK Putjane i STK Mihovljan su ugostili prvake STK Mladost iz Petrinje. U jutarnjem terminu u dvorani Putjane prvi susreti igrali su STK Putjane i STK Mladost. Susret je otvorio Boris Preksavec koji je u četiri seta morao priznati pobjedu Marinu Runjiću. Nakon njega posljednju oproštajnu profesionalnu utakmicu odigrao je Rino Megla, koji se oprostio od igranja profesionalnog stolnog tenisa te odigrao jedan set sa Markom Majstorovićem te se nakon toga oprostio, uz gromoglasan pljesak svih prisutnih.

>> Stolni tenis: Putjane – Mladost i MSTC – Zagreb

Nakon njega u trećem susretu raspoloženi Dean Lajtman je svladao Karla Jovanovića u četiri seta. Par je u četvrtom susretu otišao na stranu gostiju te je rezultat glasio 1:3 za goste. Pogled na semafor je razljutio Borisa Preksaveca, koji je u četiri seta svladao Majstorovića, te mu se u sljedećem meču pridružio i Lajtman koji je svladao u četiri seta favoriziranog Runjića te izjednačio rezultat na 3:3. Nažalost, odlučujući sedmi meč je igrao ozlijeđeni Michell Čeh. Jovanović ga je svladao u tri seta i donio pobjedu gostima.

STK Putjane – STK MLADOST 3:4

U popodnevnom terminu STK Mihovljan je ugostio STK Mladost iz Petrinje. Ovog puta prvaci iz Petrinje bez poraza ove sezone su lakše došli do pobjede nego u prijepodnevnom susretu, rezultatom 1:4. Nino Bujan je otvorio susret glatkom pobjedom u tri seta u srazu sa Alenom Anušićem. Noa Vresk je poražen u četiri seta od Marina Runjića.

Treći susret je mladi Matija Strbat morao priznati poraz od Majstorovića u četiri seta. Bujan i Strbat u paru su morali priznati glatki poraz u tri seta. Peti susret odigrala su dva ljevaka, Bujan i Runjić, prvi set odlazi na stranu Bujana, u sljedeća dva preokreće Runjić, četvrti set osvaja Bujan, te u petom setu u igri poen za poen, nažalost domaćina Bujan ostaje na devet poena te Runjić odnosti pobjedu i sezonu sa svih 18 pobjeda u Petrinju.

STK Mihovljan – STK Mladost 1:4

Na kraju ove sezone STK Mladost Petrinja je završila sezonu bez poraza sa 18 pobjeda. Na trećem mjestu se smjestila ekipa STK Mihovljan sa omjerom 13 pobjeda i 5 poraza. U pojedinačnom skoru, na 6. mjestu s 19 pobjeda i 2 poraza smjestio se Nino Bujan, na 9. mjestu tablice je Noa Vresk s 18 pobjeda i 11 poraza. Matija Strbat je na 19. mjestu rang liste igrača s 10 pobjeda i 15 poraza, dok je mladi Antonio Bodalec 36. s dvije pobjede i šest poraza.

STK Pujane su u ovoj sezoni zauzeli sedmo mjesto, uz 7 pobjeda i 11 poraza. U pojedinačnoj ljestvici na 11. mjestu se nalazi Boris Preksavec sa 17 pobjeda i 9 poraza, Eugen Šimon je na 17. mjestu s 11 pobjeda i 10 poraza, na 21. mjestu se smjestio Dean Lajtman sa 8 pobjeda i 9 poraza. Robert Lehkec je uz 2 pobjede i 10 poraza 37., a Michell Čeh je 48. od 50 igrača uz 6 poraza.

1. HL “Žene”

U goste u Osijek kod ekipe STK VODOVOD otišle su ekipe STK Šenkovec i STK Mihovljan. U prijepodnevnom terminu u napetom susretu u 7 mečeva, naše cure iz Šenkovca uspjele su odnijeti oba boda. Prvi susret domaća Vukovac je u tri seta svladala Trupković.

Drugi meč glatko u tri seta odlazi na šenkovečku stranu gdje je Marta Novak svladala Larisu Meter. Sestra Ana je velikom borbom u pet seta donijela vodstvo pobjedom nad Čmelak.

U paru su domaće cure bile bolje u tri seta. Najbolja domaća igračica Vukovac dovodi domaće cure u vodstvo pobjedivši Martu Novak. Preokret počinje pobjedom Maje Trupković nad Hanom Čmelak u tri seta, te glatkom pobjedom također u tri seta Tamare Vidović nad Larisom Meter.

STK Vodovod – STK Šenkovec 3:4

U pomlađenom sastavu popodne su u gostima kod STK Vodovod bile igračice STK MIhovljana. Vukovac je svladala Cmrečki Helenu glatko u tri seta, Zadravec Hana je u četiri seta svladala Meter Larisu i poravnala rezultat. U trećem meču Čmelak Hana je bila bolja u tri seta od Burić Ene. Domaći par je u tri seta svladao Zadravec i Hozjak. U petom meču za pobjedu domaće ekipe Vukovac je svladala Zadravec u tri seta.

STK VODOVOD – STK Šenkovec 4:1

U Hodošanu u popodnevnom terminu u subotu susrele su se domaće cure iz STK Hodošan i susjede iz STK Koprivnica iz Koprivnice. Glatka pobjeda domaćina od 4:0 i to bez izgubljenog seta! U prvom susretu Markati Paula je svladala ŠAŠ Niku. Čižmešija Barbara je također u tri seta svladala Harambaša Josipu.

Brodar Mihaela je bila bolja u tri seta od Ban Reae, te je pobjedu zaključio i par Brodar Markati takošer u glatka tri seta. 

STK Hodošan –  STK Koprivnica 4:0

I u 1.HL “Žene” slavlje ekipe STK MLADOST iz Petrinje uz 16 utakmica i isto toliko pobjeda.

Iza njih na drugom mjestu kao viceprvak lige smjestila se ekipa STK Hodošan sa omjerom od 13 pobjeda i tri poraza. Pojedinačnu listu predvodi Markati Paula sa 22 pobjede i 4 poraza ove sezone, na 14. mjestu je Poljak Bojana sa 9 pobjeda i bez poraza. Brodar Mihaela se nalazi na 20. mjestu sa 6 pobjeda i 2 poraza, dok na 27. mjestu je Čižmešija Barbara sa 4 pobjede i 13 poraza, te Barić Katja sa 3 poraza je na 45. mjestu.

Na trećem mjestu je ekipa STK Šenkovec sa 11 pobjeda i 5 poraza. U pojedinačnom skoru na petom mjestu je Novak Marta sa 16 pobjeda i 7 poraza, Novak Anja je na 15. mjestu sa 9 pobjeda i 2 poraza. Na poziciji 19 se nalazi Trupković Maja sa 7 pobjeda i 5 poraza, te ju slijedi Novak Ana na mjestu 21 sa 6 pobjeda i 7 poraza. Na mjestu 35 se nalazi Vidović Tamara sa jednom pobjedom i dva poraza.

Deveto mjesto zauzela je ove sezone ekipa STK Mihovljana uz 2 pobjede i 14 poraza. 17. mjesto drži Zadravec Hana sa 8 pobjeda i 12 poraza, pored nje na 18om mjestu je Nikolić Ivana sa 7 pobjeda i 2 poraza, te na 34om mjestu je Habola Petra uz 2 pobjede i 15 poraza. Pri kraju cure koje još skupljaju iskustvo i bez pojedinačne pobjede su ove sezone Cmrečki Helena, Burić Nika, Hozjak Lucija te Pongrac Izidora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije