DONOSIMO REZULTATE

NOGOMETNA NEDJELJA Mladost (SM) do pobjede protiv Naprijeda, Kraljevčan 38 slavio u Ivanovcu

Donosimo rezultate nedjeljnih utakmica

17. KOLO 4. NL ČAKOVEC-VARAŽDIN: Mladost iz Svete Marije slavila protiv Naprijeda iz Cirkovljana

Dinamo iz Domašinca izgubio je u Nedeljancu minimalnim rezultatom. Prema riječima Josipa Đurkina,umjesto da je Dinamo poveo jer je Jakšić imao dvije više nego odlične prilike, oko 70. minute prima gol, a kasnije ostaje i bez Hlišća koji je isključen.

Galeb je na svom travnjaku minimalnim rezultatom poražen od Budućnosti iz Vidovca. Promašio je nekoliko odličnih prilika, pogađao je i okvir gola, ali lopta nije htjela ući u gol, dok su gosti iz kaznenog udarca postigli pobjednički gol.

U međimurskom derbiju Mladost iz Svete Marije je pobijedila Naprijed iz Cirkovljana pogocima Valjka, Gašparića i Šupljike rezultatom 3:0. Draškovec je u Jalžabetu  poražen rezultatom od 2:0.

Pobjeda Mladosti u Svetoj Mariji

1. MEĐIMURSKA LIGA: Nedelišće slavilo u Belici, Jedinstvo (GM) u Štrigovi

Nedelišće je slavilo u Belici 3:1, Međimurec i Dinamo iz Palovca odigrali su susret bez golova, iako su pred oba gola stvorene nekoliko prilika koje nisu realizirane. Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca je slavilo u Štrigovi 2:0, dok je Croatia u Orehovici pobijedilo Veneru PMP 4:2.

>> Derbi kola između BSK-a i Nedelišća

II. MEĐIMURSKA LIGA – A: Kraljevčan 38 slavio u Ivanovcu

Radnički je u susjednom derbiju pobijedio Mladost iz Dekanovca 3:2. U ostalim utakmicama kola postignuti su rezultati: Drava (DM) – Omladinac (DS) 4:3, Vidovčan – Jadran 4:1, Otok – ČSK 3:2, Mladost (I) – Kraljevčan 38 1:3, Borac PMP – Spartak 0:3, Budućnost (P) – Hodošan 0:2,

II. MEĐIMURSKA LIGA – B: Novi poraz Zasadbrega 77

Pobjeda – Sokol 0:3, Zasadbreg 77 – Pušćine 0:1, Trnovec – Plavi (Pek) 0:3

III MEĐIMURSKA LIGA: Teška ozljeda Kukovca

U Sivici je Dubrava pobjedila Bratstvo iz Preseke 12:3, ali je utakmica ostala u sjeni teške ozljede Kukovca kojeg je hitna medicinska pomoć odvela u čakovečku bolnicu. Jedinstvo (NSnD) –je pobijedilo Međimurje-Čakovec 5:0.

Radnički do pobjede u susjedskom derbiju

Poraz Mladosti u Ivanovcu

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije