NOGOMETNA SUBOTA

FOTO Polet (SMnM) potopio Međimurje, Graničar u Kotoribi slavio protiv Poleta

Donosimo rezultate današnjih utakmica

3. HNL Sjever – 20.kolo

U međimurskom derbiju Polet je deklasirao Međimurje pobijedivši ga 5:1. Patafta u 20. minuti dovodi domaćina u vodstvo, da bi minutu kasnije Dolovski povisio rezultat na 2:0. U 30. minuti Patafta domaćina odvodi na odmor s vodstvom od 3:0. U nastavku utakmice u 46. minuti Kuqi smanjuje rezultat na 3:1, da bi Glavica s dva postignuta pogotka u 53. te 81. minuti donio domaćinu visoku pobjedu od 5:1.

Visoka pobjeda Poleta

Rudar je u Ždralovima izgubio rezultatom od 3:0 od Mladosti. Sva tri pogotka primio je u samoj završnici utakmice. Domaći su opravdali ulogu favorita. Bolju igru, više inicijative i veći posjed lopte, potvrdili su u samom finišu susreta, od 81. do 90. minute, i zasluženo pobijedili. Gosti su u prvih 45 minuta dobro parirali i izdržali sve napade, Kodba je dobro branio, igrali su taktički dobro pa je taj dio završen bez pogodaka. U drugom dijelu, posebna kad se ‘bližio’ kraj susreta ponestalo im je koncentracije, malo su ‘stali’ pa su domaći to iskoristili za očekivanu pobjedu. Rudaru slijedi u subotu novo i teško iskušenje, gostovanje u Bjelovaru kod tamošnjeg istoimenog sastava.

4. NL ČAKOVEC-VARAŽDIN – 17. KOLO

Mladost Komet je visoko sa 4:1 pobijedila Bednju. Šegović u 19. i 77, Šimunić u 35. i Sabol u 43. minuti bili su strijelci za domaćina, dok je za goste pogodak postigao Kulji u 84. minuti.

Pet golova u Prelogu

1. MEĐIMURSKA LIGA – 22. KOLO

Graničar iz Kotoribe ostvario je očekivanu pobjedu nad Poletom iz Pribislavca rezultatom od 3:1. Gosti su poveli pogotkom Palfija u 32. minuti, da bi domaćin poravnao u 38. minuti pogotkom Kosa. U 49. minuti preokreću rezultat iz kaznenog udarca pogotkom Brčića. U 77. minuti, prvo ime utakmice, Vilim Kos postavlja konačni rezultat utakmice.

Slavlje Graničara u Kotoribi

Bratstvo Jurovec je očekivano pobjedio Slogu iz Čakovca. Za Bratstvo strijelci su bili Cvetković, Zadravec, Lovrek i Radiković,a za domaćina Vinković. U ostalim parovima kola postignuti su sljedeći rezultati: Omladinac (NSR) – Centrometal 4:2, Podturen – Dubravčan 5:1, Bratstvo (SV) – Trnava 3:4

Sedam golova u Savskoj Vesi u utakmici punoj uzbuđenja

II. MEĐIMURSKA LIGA – A

Drava je u Kuršancu pobijedila Borac i Dobnjeg Hrašćana rezultatom od 3:0.

II. MEĐIMURSKA LIGA – B

U 2. međimurskoj ligi skupina B Strahoninec je visoko sa 8:3 slavio protiv Malog Mihaljevca. U ostalim utakmicama postignuti su rezultati:

Omladinac (M) – Budućnost (M) 0:6, Hajduk (B) – Vučetinec 2:1, Sloboda (S) – Sloboda (M) 1:1, Mura – Hajduk (Š) 1:2

III.  MEĐIMURSKA LIGA 

U 3. međimurskoj ligi slavlje gostiju i u Novakovcu i Gornjem Kraljevcu.

Rezultati utakmica: Graničar (N) – Donji Koncovčak 0:1, Napredak – Torpedo 0:2.

Pobjeda Donjeg Koncovčaka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije