Sportski vikend

2. HNL: Međimurje u derbiju začelja dočekuje HAŠK; 3. HNL: Graničar u Kotoribi domaćin Nedelišću; Rukomet: Međimurje ligu za ostanak otvara kod Marina Kaštele; Košarka: Međimurje dočekuje Dubravu; Odbojka: Kaštel danas u Velikoj Gorici, sutra dočekuje drugu ekipu Mladosti, odbojkaši Totovca trebaju potvrditi naslov prvaka; Speedway: Nedjeljna utrka u Ljubljani; Biciklizam: BIMEP 2012; Šah: Počinju III. i IV. liga.

U 2. HNL Međimurje u subotu u 16:30 sati dočekuje HAŠK u derbiju začelja.

U 3. HNL u subotu u 16:30 sati igrat će Mladost Prelog – Mladost Ždralovi, Polet – Nedeljanec i Podravina – Čakovec, dok će se u nedjelju u međimurskom srazu sastati Graničar Kotoriba i Nedelišće.

U 1. MNL u subotu u 16:30 sati igraju Sloboda Slakovec – Omladinac Novo Selo Rok i Centrometal Macinec – Polet Sveti Martin na Muri. U nedjelju u 10:00 sati Sloga u Čakovcu dočekuje Spartak iz Male Subotice, a u 10:30 sati Čukovec ugošćuje Trnavu. U 2. MNL zapad subotnji parovi su Rudar – Šenkovec i Venera  – Jedinstvo Gornji Mihaljevec. U 2. MNL istok u nedjelju u 10:30 sati Graničar u Novakovcu dočekuje Dravu.

U 3. MNL zapad u subotu se sastaju Parag i Dinamo Žiškovec, Donji Koncovčak i Pobjeda Gornji Hrašćan te Omladinac Mačkovec i Plavi iz Prekope. U 3. MNL istok u subotu će Eko u Svetom Križu biti domaćin Romi.

U rukometnoj ligi za ostanak u prvome kolu Međimurje gostuje kod Marina Kaštele. U 2. ligi za žene Čakovec dočekuje Pitomaču, dok rukometaši Preloga gostuju kod Orahovice.

U drugom dijelu košarkaških kvalifikacija za A – 1 ligu Međimurje je domaćin Dubravi u subotu u 19:30 sati u dvorani II. OŠ Čakovec.

U 2. odbojkaškoj ligi za žene Kaštel danas (petak) u 20:00 sati gostuje kod Velike Gorice, a u subotu u 18:30 sati u posljednjem kolu dočekuje drugu ekipu Mladosti. Kod odbojkaša Totovec u posljednjem susretu u kojemu će se tražiti potvrda naslova prvaka dočekuje u subotu u 18:00 sati 4 rijeke, a Nedelišće od 19:00 sati dočekuje Croatiu.

U nedjelju se vozi speedway utrka seniorskog državnog prvenstva u Ljubljani.

Međimurski savez sportske rekreacije «Sport za sve» organizira i u 2012. godini jednodnevnu sportsko-rekreativnu manifestaciju pod nazivom «Biciklima međimurskim putevima – BIMEP 2012». BIMEP će se održati 15. travnja (nedjelja). Start ili početak vožnje moguć je od 09,00 do 17,00 sati (u bilo koje doba u tom vremenu) sa jednog od 13 stajališta koja će biti otvorena do 17,00 sati (do kada je moguće dobiti pečat).

Želja je organizatora da se što veći broj stanovnika Međimurske županije bez obzira na dob, spol i zanimanje uključi na jednom od 13 stajališta koji će se nalaziti u Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Orehovici, Macincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu, Podturnu, Prelogu i Čakovcu te da biciklom sa obitelji, prijateljima i razredom prođe prema svojim fizičkim mogućnostima određenu stazu.

Ovog vikenda počinju III. i IV. Hrvatska šahovska liga – centar B sjever. Ekipa ima šest igrača, a igra se na tempo od 90 minuta + 30 sekundi dodatka po odigranom potezu. Igra se “Bergerovom” sustavu, odnosno svaki sa svakim. Mečevi III. lige igraju se subotom u 17:00 sati, a mečevi IV. lige igraju se nedjeljom u 10:00 sati. Neke ekipe tražile su da svoje mečeve kao domaćini igraju u drugim terminima.

III. liga 1. kolo: Gornji Mihaljevec – Pretetinec, Nikola Zrinski Gornji Kuršanec – Stridon II Štrigova, Mursko Središće – Međimurje, Sloboda Mihovljan – Mladost Varaždinske Toplice i Goran Lopatinec – Strahoninec.

IV. liga 1. kolo: Gornji Mihaljevec II – Gardinovec, Nedelišće – Miklavec, Metalac Ladanje Donje – Marof Novi Marof, Dinamo Palovec – Varaždin II i Sloboda II Mihovljan će biti slobodna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije