NOGOMET

3. HNL SJEVER Međimurje do boda, Poletu sva tri na gostovanju, Rudar stigao do važne pobjede

U subotu Čakovčane čeka teško gostovanje i lokalni derbi s vodećim Poletom u Svetom Martinu na Muri

Derbi susret Međimurja i Mladosti iz Ždralova završen je bez pobjednika. Domaći nisu uspjeli, igrali su dobro samo prvih 45 minuta. Kada su postigli pogodak, a imali prilike za još koji. U 10. i 20. minuti istaknuo se gostujući vratar Srbljanović, obranio udarce Dominika Glavine i Škvorca. Dominik Glavina nije realizirao veliku priliku u 22. minuti, u 34. minuti pogodio je stativu, a nakon dobre akcije s Mihokovićem i Kuqiem postigao je efektni pogodak.

Gosti su iz prve opasne akcije u 44.minuti nakon pasivnosti i neodlučnosti domaće obrane preko Guje postigli izjednačujući pogodak. To je bio i konačan rezultat, iako su gosti u drugom dijelu susreta bili ti koji su imali inicijativu. Dva je puta u 71. i 72. minuti spašavao Jesenović, a u ovom dijelu susreta domaći neopasni bez prilika i bar jedne ili dvije dobre akcije u navalnom redu. Tako da su oni nezadovoljni, a gosti pak s ‘velikim’ za njih bodom i te kako zadovoljni.

U subotu Čakovčane čeka teško gostovanje i lokalni derbi s vodećim Poletom u Svetom Martinu na Muri.

MEĐIMURJE – MLADOST 1:1

ČAKOVEC – SRC Mladosti. Gledatelja: 150. Sutkinja: Ivana Martinčić (Koprivnica). Strijelci:1:0 Do. Glavina (37), 1:1 Guja (44).

MEĐIMURJE: Jesenović, Hrailović, Marcijuš, Hlišć (69. Zanjko), Ivančić (65. Marić),Do. Glavina, Jakupak (69. Cerovčec), Škvorc (69. Fijačko), Kuqi (55, Rališ), Mihoković, De. Glavina. Trener: Goran Vincetić.

Zaslužena pobjeda Rudara u Murskom Središću protiv Koprivnice. Vrlo dobro i borbeno su odigrali cijeli susret i za to nagrađeni s tri važna boda. Nije bilo slabog mjesta u momčadi, igralo se je prema dogovoru, taktički dobro, gledatelji su bili zadovoljni viđenim.

Vodeći pogodak postigao je Kevin Nedeljko, dobra igra rezultirala je drugim pogotkom koji je postigao Borna Belaj. Gosti su pokušavali preokrenuti rezultat, na pokušajima je ostalo. U subotu slijedi teško gostovanje u Ždralovima kod Mladosti.

RUDAR – KOPRIVNICA 2:0

MURSKO SREDIŠĆE – Igralište Šoderka. Gledatelja: 200. Sudac: Dino Sabljić (Stare Plavnice).Strijelci: 1:0 K. Nedeljlko (38), 2:0  Belaj (68).

RUDAR: Kodba, Antolović (90. L. Novak), Zeljko, Šardi, Belaj, Vurušić, Mikulić (85. Mesarić), Cimerman (90. A. Novak), K. Nedeljko (90. Petković), P. Nedeljko (85. Zec), Vinko. Trener: Andrija Balajić.

Lider prvenstva, Polet iz Svetog Martina na Muri, došao je do pobjede protiv Papuka u Orahovici pri samom kraju susreta. Većinu utakmice igra je bila ravnopravna, a u zadnjih dvadesetak minuta gosti su bili aktivniji što je rezultiralo postizanjem pobjedonosnog zgoditka.

Kako je istaknuto u zapisniku, u 68. minuti nije priznat zgoditak Poleta zbog ispravno označenog zaleđa. Do gola vrijednog tri boda došli su u 87. minuti preko Igora Šegovića.

PAPUK – POLET 0:1

ORAHOVICA – Stadion Papuk. Gledatelja: 100. Sudac: Filip Cindrić (Nova Kapela). Strijelac: 0:1 Šegović (87.)

POLET: Jambres, Stojko (46. Šegović), Mesarić, Mezga, Glavica (58. Antolek), Dolovski (92. Šimunković), Barat, Horvat, Patafta, Mihalić, Perčić. Trener: Matija Kristić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije