NOGOMET

1. MEĐIMURSKA LIGA Osvrt na 20. kolo: Dubravčan nanio težak poraz Slogi, napeto u Savskoj Vesi

Puno uzbuđenja ponudilo je 20. kolo 1. međimurske lige

U 20. kolu 1. međimurske lige kroz devet odigranih utakmica domaćini su slavili u četiri susreta, jedna utakmica odigrana je bez pobjednika, dok su u četiri utakmice slavili gosti. Postignuta su 33 pogotka, dok su suci pokazali 41 javnu opomenu. Isključenja nije bilo.

Međimurec je u Novom Selu Rok s 2:0 pobijedio Omladinac. Pogotke su postigli Kirić u 54. te Otsuka u 74. minuti. U 54. minuta bila je sporna situacija kod rezultata 0:0 kada je nakon gužve postignut pogodak za domaćina koji je poništen. Podturen je uvjerljivo, pogocima Lepena u 33., Posavca u 44. te Petaka u 48. minuti, savladao Centrometal.

Podturen je bio bolji od Centrometala (Foto: Zlatko Premuš)

Sloga je u Štrigovi savladala Dinamo iz Palovca 3:1. Prvi dio protekao je u dominaciji gostiju koji su poveli pogotkom Štroka od 17. minute. U nastavku domaćin bolji te postiže preko Ferlina u 62., Slunjskog u 67. te Radikovića u 82. minuti tri pogotka za konačnih 3:1 u korist domaćina.

Dubravčan je deklasirao Slogu u Čakovcu ostvarivši nevjerojatnu pobjedu od 7:0. Klarić (6), Jančijev (14), Rebrek (16, 85), Kostelac (63, 71), Pahek (81) bili su strijelci za Dubravčan.

Graničar iz Kotoribe nezaustavljivo juri prema gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. U Gornjem Mihaljevcu je pobijedio Jedinstvo pogocima Yua Horikea u 33., Brčića u 35., Čmrleca u 70. i Kvakana u 89. minuti, dok je za domaćina pogodak postigao Wakayama u 42. minuti.

Horike, Brčić, Čmrlec i Kvakan za pobjedu Graničara (Foto: Dario Hrašćanec)

U Orehovici je odigrana borbena i do kraja neizvjesna utakmica Croatie i Bratstva iz Jurovca gdje su gosti tek u 90. minuti slomili otpor čvrstog domaćina i postigli pobjedonosni pogodak preko Kireca u 90. minuti.

Bratstvo Jurovec do pobjede u finišu utakmice (Foto: Zlatko Premuš)

U Savskoj Vesi Bratstvo i Polet iz Pribislavca odigrali su utakmicu punu preokreta i rezultatske neizvjesnosti koja je na kraju završila 3:3. Već u 6. minuti Mesarić dovodi domaćina u vodstvo, da bi Ladić u 43. minuti poravnao rezultat na 1:1. Knežević u 49. minuti ponovno dovodi domaćina u vodstvo, da bi Ladić u 75. te Munđar u 81. minuti preokrenuli rezultat na 2:3. Ipak, u 83. minuti Vurušić postiže pogodak za konačnih 3:3.

Pet golova u Belici (Foto: Zlatko Premuš)

Vodeći BSK je u Belici protiv Venere PMP zgodicima Horvata u 10. te Šarića u 17. i 26. minuti poveo 3:0, da bi gosti preko Toshinarija u 75. te Hudoletnjaka u 89. minuti smanjili na konačnih 3:2.

Nedelišće je pogocima Diega Armanda u 25. i 60. minuti te Juraka i Treske s visokih 4:0 svladao Trnavu iz Goričana.

Pobjeda Nedelišća protiv Trnave (Foto: NK Nedelišće)

Rezultati 20. kola: Omladinac – Međimurec 0:2, Podturen – Centrometal 3:0, Sloga (Č) – Dubravčan 0:7, Bratstvo (SV) – Polet 3:3, Sloga (Š) – Dinamo 3:1, Jedinstvo – Graničar 1:4, Croatia – Bratstvo (J) 0:1, BSK – Venera 3:2, Nedelišće-Trnava 4:0.

Parovi 21. kola: Nedelišće – Omladinac, Trnava – BSK Belica, Venera PMP – Bratstvo (SV), Polet (P) – Croatia, Bratstvo (J) – Graničar, Jedinstvo (GM) – Sloga (ČK), Dubravčan – Sloga (Š), Dinamo (P) – Podturen, Centrometal – Međimurec (DP)

Preporučeno
Najnovije