Tenis: Renzo Paro i Roberta Krvajica pobjednici OP Čakovca do 14 godina

Tenis: Renzo Paro i Roberta Krvajica pobjednici OP Čakovca do 14 godina

Službena teniska sezona na terenima TK Franjo Punčec na otvorenom već tradicionalno započinje početkom travnja Otvorenim prvenstvom Čakovca za dječake i djevojke do 14 godina.

Turnir je i ove godine brojem i kvalitetom igrača potvrdio visoki (3.) rang u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza. Nastupila su 36 igrača i 29 igračica iz 27 klubova Hrvatske. U konkurenciji dječaka turnir je zasluženo osvojio mladi Splićanin Renzo Paro, prvi  nositelj na turniru i petoplasirani sa rang liste HTS-a. U finalnom susretu pobijedio je Hrvoja Plukavca (TK Varteks Varaždin) nakon maratonske borbe u tri seta 46 63 76.

Među djevojkama više nego uvjerljive bile su finalistice turnira Roberta Krvajica (TK Sirela Bjelovar) i druga nositeljica Laura Mećava (TK Ponikve). U finalnom susretu bolja je bila mlada Bjelovarčanka i pobijedila rezultatom 63 76.

REZULTATI:

Dječaci polufinale
:
Paro Renzo (TK Split) – Brkić Jerko (TK Split) 61 64; Plukavec Hrvoje (TK  Varteks) – Varga Matko (TK Daruvar) 63 76
Dječaci finale:
Paro – Plukavec 46 63 76

Djevojčice polufinale:
Krvajica Roberta (TK Sirela) – Šanjug Sara (TK Rudeš) 61 75; Mećava Laura (TK Ponikve) – Pupić Petra (TK Rudeš) 46 41 ret.
Djevojčice finale:
Krvajica – Mećava 63 76(5)

TK Mursko Središće i TK Team Čakovec momčadski prvaci Međimurja
Teniski savez Međimurja drugu godinu za redom organizirao je Dvoransko momčadsko prvenstvo Međimurja za seniore i veterane. U konkurenciji seniora nastupile su četiri momčadi (Šandorovec, M. Središće, Čakovec, Sv. Martin na Muri), a u konkurenciji veterana šest (M. Središće, Sv. Martin na Muri, Franjo Punčec, Prelog, Team 1 i Team 2).

Momčad TK Mursko Središće obranila je prošlogodišnji naslov pobjednika. U finalnom susretu Središćanci su bili bolji od mladih Čakovčana rezultatom 3 : 0. Kod veterana momčadski naslov po prvi put pripao je momčadi Teniskog kluba Team iz Čakovca. Teamovci su u finalnom susretu pobijedili veterane Punčeca 2 : 1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije