NOVA POBJEDA

VIDEO Rukometaši Čakovca nastavljaju s berbom bodova!

MRK Čakovec bio je bolji od ekipe Novog Zagreba

Čakovčani nastavljaju s berbom bodova. Nakon bolje igre u drugom dijelu susreta pobijedili su kvalitetni zagrebački sastav i popravili bodovni saldo i poredak na tablici.

U prvom dijelu susreta nije “išlo” po dogovoru, dozvolili su gostima da lako postižu golove i taj dio susreta završili s -1 (18:19). U drugom poluvremenu mnogo bolje, posebno u napadu gdje su dominirali Čuk i Mesarić. Već od 32. minute i vodstva 20:19 vodstvo je stalno raslo, u 52. minuti bilo je velikih +7 (37:30) što je bila najava i za konačan uspjeh.

Uspjeli su gosti u finišu smanjiti ishod na 37:34, a Čuk i Zvonarek su s dva pogotka riješili pitanje zasluženog i očekivanog pobjednika. Sve pak to pred lokalni derbi u Prelogu s tamošnjim istoimenim sastavom.

picture

1. LIGA SJEVER  – MUŠKI

ČAKOVEC – NOVI ZAGREB 39:34

ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci: Robert Bernobić (Rijeka) i Josip Gagula (Zagreb).

ČAKOVEC: V. Horvat, Varšić,Tkalec (4), Škrobar (3), Antunović (2), Tkalčec (1), Kranjec (1), Zvonarek (1), Vuković (4), Korent, Mesarić (7), E. Horvat, Pavlic, Čuk (13), Jurisak. Trener: Vladimir Canjuga.

3. LIGA SJEVER

Žene: Rukometašice Preloga predvođene Petrom Gudlin koja je postigla čak 18 golova uvjerljivo su na gostovanju u Križevcima rezultatom 41:27 pobijedile tamošnji Radnik: Igrao je sljedeći sastav: Pajić (1), Zlojtro (7), Gudlin (18), Lipić (7), Malek, Ružmana (2), Hošnjak (1), Cerovec (5). Susret Ivanec – Zrinski II je odgođen.

Muški: Mladi sastav Čakovca II i dalje pobjeđuje. Ovaj puta rezultatom 36:27 bili su bolji od Varaždina i zadržali 2.mjesto na tablici. Posebno se je istaknuo mladi Jurisak s 12 postignutih golova, a igrali su još: Kovačević, Mihalj (5), Simon, Pavlic (9), Novak, Lukša (2), Sanjković (5), Batisweiler, Ovčar, Vincek (2), Krauthaker, Solarić, Trstenjak (1) i Kupec.  

U Nedelišću je igran lokalni derbi, domaći istoimeni sastav: Vinković, Bratković (8), Balog (6), Goričanec (8), Topličanec (2), Obadić (1), Lacić (1), Mihaljinec (1) i Šipoš (8), nakon mnogo uzbuđenja bio je rezultatom 35:34 bolji od Preloga II: P. Zrna (1), Šestan (9), Vlašić (7), Vidović (1), Krobot (10), Hozjak, Mikec, Čonkaš (1), M. Zrna (2), Horvat (3), Levačić i Belić.

Rukometaši Čakovca nastavljaju s dobrim igrama

Preporučeno
Najnovije